Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ’dan sürpriz ziyaret!

Başkan Karabağ’dan sürpriz ziyaret!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İl kongresinde rakip olduğu CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven ve yönetimini ilk kez ziyaret etti. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin sıcak bir ortamda gerçekleştiği öğrenildi. İl kongresi sonrası ilk kez...

  • Ege Postası
  • 16.12.2016 - 19:36

EGEPOSTASI - HALİT UMUTOĞULLARI / CHP’de bugün sürpriz bir görüşme gerçekleşti.  Geçtiğimiz il kongresinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Alaattin Yüksel ikilisine karşı Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’ı destekleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ arasında kıyasıya bir yarış yaşanmış, kongre sonucu gülen taraf beş oy ile Yüksel ve ekibi olmuştu. Kongre sonrası gruplar arasında gerginlik, gün yüzüne çıkmıştı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ il kongresi sonrası “Alaattin Yüksel bu koltukta altı aydan fazla oturamaz” diyerek açıklama yapmıştı. Yüksel İl Başkanlığı koltuğuna oturduktan yaklaşık yedi ay sonra istifa etmişti. Yüksel’den boşalan il başkanlığı koltuğuna Asuman Ali Güven seçilmişti. Seçimden sonra 'düşük profil' açıklaması yaparak yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Başkan Hasan Karabağ, sürpriz bir şekilde CHP İl İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Karabağ’a Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de eşlik etti. İl binasında İl Başkanı Asuman Ali Güven ve il yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Karabağ arasında sıcak bir görüşme olduğu ifade edildi.

PARTİ İÇİNDE KIRGINLIKLARIMIZ OLABİLİR AMA PARTİYE TAVRIMIZ OLMAZ

Başkan Karabağ, yaptığı açıklamada, "Parti içinde yaşanan yarışlardan sonra mesafeler olabilir, ancak partinin kurumsal kimliği ile bizim hiçbir zaman sıkıntımız olmadı. Partiye mesafe koyma şansımız yok. Partinin kurumsal kişiliği ve Atatürk’ün kurumuna karşı hiç bir zaman bizim ters bir tavrımız olmaz. Parti içinde kırgınlıklarımız olabilir ama partiye karşı bir tavrımız olmaz.” dedi.  

KARABAĞ, ÇOK DEĞERLİ BAŞKANIMIZDIR

İl Başkanı Asuman Ali Güven ise, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Güven sözlerine şöyle devam etti; “Bizim için Bayraklı Belediye Başkanımız değerli bir başkanımızdır. Eski bir partilimizdir bizim aynı zamanda dostumuzdur arkadaşımızdır. Ufak tefek şeyler siyasette olabiliyor bazen. Önemli olan bizim partililiğimizdir, Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısıdır, geleceğidir, her ikimizin de CHP'de önemli bir görevi var. Belediye Başkanımız Bayraklı gibi önemli bir yerde görev yapıyor, bende şuanda İzmir'in İl Başkanı unvanını taşıyorum.

HER HANGİ BİR SORUN YOK!

Bu sorumluluk düzeyinde iki tane önemli sorumluluğu olan insanız. Bizlerin zaten parti hukukumuz ve parti ilişkilerimiz devam ediyor, aynı şekilde devam edecektir. Herhangi bir sorun yoktur, kendisiyle bugün sohbet etme imkânımız oldu. Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bazı projelerimiz var, yapmamız gereken partimiz açısından da bunları zaten gerçekleştireceğiz. Aramızda herhangi bir sıkıntı yoktu, olamaz da. 

ORTAK NOKTAMIZ TÜRKİYE’NİN ÇIKARI GERİSİ TEFERRUATTIR

Bunlar gelmiş geçmiş şeyler. Bizim çok eleştirel bir tavrımız yok yapıcı olmaya çalıştık, iyi olmaya çalıştık, biz birliktelikten, dayanışmadan, yardımlaşmadan yanayız. Partimizin başarısı için, geleceği için varız.Bizler her zaman beraberiz hiç bir sıkıtımız yok. Ortak tavrımız ve çabamız Türkiye’mizin ve halkımızın çıkarlarıdır, gerisi ise teferruattır."

Karabağ’ın ziyaretinde kaçak düğün salonunun yıkımı sürecinde polemik yaratan İl Başkan Yardımcıları Okan Karlıdağ ve Ednan Aslan’ın olmaması dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.