Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ öğrencilere seslendi: Yeter ki isteyin

Başkan Karabağ öğrencilere seslendi: Yeter ki isteyin

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 1969 yılında mezun olduğu Bayraklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenine katıldı. Başkan Karabağ, mezun olduğu okulun öğrencilerine diploma verdi

  • Ege Postası
  • 25.05.2017 - 10:15

Mezun olduğu otuldaki diploma töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere yeni eğitim hayatlarında başarılar dileyen Karabağ, dereceye giren öğrencilere hediye verdi. Başkan Karabağ, “Gecekondu bölgelerindeki okullardan çıkan öğrencilerin başarılı olmayacağı düşüncesini kafanızdan çıkarın. Yeter ki isteyin” dedi. 

Bayraklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 dönem mezunlarını verdi. Düzenlenen törene katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, öğrencilik yıllarındaki anılarını öğrencilerle paylaşarak, üniversite hayatlarında başarılar diledi.

İNANIN!

Gecekondu semtlerinden belediye başkanı, cumhurbaşkanı çıkabileceğini ve öğrencilerin buna inanmaları gerektiğini ifade eden Başkan Karabağ, “Okulumuz bugün teknik lise. Benim okuduğum dönem ortaokuldu. Buradan mezun oldum. Mithatpaşa Endüstri meslek lisesi çıkışlı bir mühendisim. Okulda anılarımız çok. Benim okuduğum zaman burası yeniydi. Yan tarafta bir istimlak alanı var. Orayı kamulaştırıp okul alanın genişletmeyi planlıyoruz. Kızım da buradan mezun. Ege Üniversitesi çıkışlı bir sınıf öğretmeni. O zamanlar burası daha kırsaldı. Gecekondu bölgelerindeki okullardan çıkan öğrencilerin başarılı olmayacağı düşüncesini kafanızdan çıkarın. Yeter ki siz isteyin. Bizim BAYGEM dershanemizde hep bu okullardan öğrencilerimiz var. Bu yıl tıp mezunu verdik. Gecekonduda örnek model biziz. Buralardan belediye başkanı da çıkar. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı da olursunuz inşallah. Sizleri daha iyi yerlerde görürüz. Bayraklılı olmaktan, sizin okulunuzdan mezun olmaktan dolayı onur duyuyorum. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Karabağ, daha sonra başarılı öğrencilere hediyeler verdi, tüm mezunları kutladı. Karabağ, öğrencilerle bir süre sohbet etti.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.