Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu tepki gösterip töreni terk etti...

Başkan Kocaoğlu tepki gösterip töreni terk etti...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ortaklığında hayata geçirilen toplu taşıma sistemi İZBAN'ın Selçuk hattının açılış töreni sırasında gergin anlar... Başbakan Binali Yıldırım'dan önce kürsüye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu çıktı. Kocaoğlu'nun konuşması sırasında sloganlar yükseldi. Tepki gösteren Kocaoğlu, "Bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir. Ayıptır, ayıptır, bu yaptığınız 40’ı geçti. Bu yaptığınız kırkı geçti. Ben sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye başkanınızım" dedi. Kürsüden ayrılan Kocaoğlu töreni terk etti. Selçuk'taki İZBAN töreninde kriz

  • Ege Postası
  • 08.09.2017 - 18:29

EGEPOSTASI- Başbakan Binali Yıldırım bir dizi açılış ve temel atma törenleri için İzmir’e geldi. Yıldırım, ilk olarak İZBAN’ın Selçuk’a uzatılması törenine katıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ortaklığında hayata geçirilen toplu taşıma sistemi İZBAN'ın Selçuk hattının açılış töreni sırasında kriz çıktı.

Törende Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'dan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kürsüye çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aleyhine sloganlar atılması ve 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganlarının yükselmesi üzerine, Kocaoğlu sitemde bulunarak töreni terk etti.

Aziz Kocaoğlu, sözlerine "Sayın Başbakanım, Sayın Bakanların, Sayın Valim, milletvekillerim, belediye başkanlarım, STK'larımızın değerli başkanları, sevgili Selçuklular, sevgili İzmirliler hepinizi selamlıyorum. Evet, Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum andan itibaren..." diye başladı. Alandan sloganlar yükselince bir süre duraklayan Kocaoğlu şöyle devam etti:

Değerli arkadaşlar, dinlerseniz sözümü kısa kesip ineceğim. Bu projenin fikir babası da, uygulayıcısı da Sayın Başbakanımız burada. Bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesidir. Bunu böyle bilin, Sayın Başbakan'a sorun. Ayıptır, ayıptır, bu yaptığınız 40’ı geçti. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyım. Ben sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye başkanınızım. Siz nezaket kuralları içinde beni dinlemek zorundasınız. Bu proje Sayın Başbakanımız kadar benim projemdir. Buna göre davranılması ve adam gibi durulması gerekmektedir. Adam gibi durmaya çağırıyorum, adam gibi durun, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.  

Konuşmasının ardından protokoldeki yerine geçen Kocaoğlu, burada bazı AK Parti milletvekilleriyle tartıştı, ardından törenden ayrıldı.

BAŞBAKAN YILDIRIM: AZİZ BAŞKAN'IN ŞEKERİ VAR

'Yolların kralı Başbakan Binali Yıldırım' sloganlarıyla kürsüye çıkan Başbakan Yıldırım ise "Selçuk'a bugün müjdeyle geldik. Hizmetle geldik. Sevgili Selçuklular, Başkan niye sinirlend? Anladınız mı. Demek ki Recep Tayyip Erdoğan sevgisine hala tahammül edemeyenler var, biliyorsunuz Aziz Başkan'ın şekeri var. Sinirden bir şeker çıktı, vitesler attı. Ama öfke onun olsun, sevgi bizim olsun. Hoşgörü İzmir'in olsun" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.