Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Mahmut Badem’in İzmir mesaisi

Başkan Mahmut Badem’in İzmir mesaisi

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçede uygulanacak projelerle ilgili İzmir Bölge Müdürlüklerinde görüşmeler yaptı.

  • Ege Postası
  • 26.09.2017 - 09:28

Ödemiş’in gelişimi için ilçede uygulanan ya da yeni uygulanacak projelerin yakın takipçisi olan Belediye Başkanı Mahmut Badem, haftanın ilk mesai gününde İzmir Bölge Müdürlüklerinde görüşmeler yaptı. İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Bediha Salnur, Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve TCDD İzmir Bölge Müdürü Selim Koçbay’ı makamında ziyaret eden Başkan Mahmut Badem, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Mahmut Badem; İlçemizde uygulanan projelerin her zaman takipçisi olduk. Bölge Müdürlerimiz ya da il Müdürlerimizle her zaman temas halindeyiz.  Bayındır- Ödemiş-Kiraz bölünmüş yol çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bölünmüş yol çalışmaları ile Mendegüme- Aydın yolu projesi hakkında Bölge Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu ile görüştük. Torbalı Ödemiş demiryolu hattı yakın bir zamanda elektrikli ve sinyalizasyonlu hale gelecek. İhale aşamasında olan konuyla ilgili TCDD Bölge Müdürü Selim Koçbay ile görüşmeler yaptık. Halkımızın refahını sağlayacak her projenin en kısa sürede hayata geçmesi için temaslarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.