Dolar 32,5980
%0.38
Euro 34,8685
%0.39
Altın 2.494,900
%0.42
Bist-100 9.597,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Pekdaş kıl payı kurtuldu

Başkan Pekdaş kıl payı kurtuldu

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhuriyet Gazetesine yönelik operasyonlara ve tutuklamalara tepki olarak, İstanbul Barosu tarafından 25’incisi düzenlenen Adalet Nöbeti’ne destek vermek için gittiği Çağlayan Adliyesi’nde yaşanan silahlı çatışmadan kıl payı kurtuldu. İstanbul'da çatışmanın ortasında kaldı

  • Ege Postası
  • 21.09.2017 - 14:11

EGEPOSTASI- Konak Belediye Başkanı Sema İstanbul Barosu tarafından 25’incisi düzenlenen Adalet Nöbeti’ne destek vermek için gittiği Çağlayan Adliyesi’nde yaşanan silahlı çatışmadan hemen önce aynı kapıdan adliyeye giriş yaptı, kurşunlardan şans eseri kıl payı kurtuldu. 

İKİ GRUP ÇATIŞTI

Ocak Ayında İstanbul Sutangazi'de bir oyun salonunda 3 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı kavganın taraflarının adliye önünde karşılaşması ve yeniden kavgaya tutuşması sonrası 1 kişi yaralandı. Silahlı çatışma öncesinde Adliye'de düzenlenen programa katılmak üzere çatışmanın çıktığı kapıdan giren Pekdaş ve beraberindeki dört kişilik heyet, merdivenlere yöneldiği sırada, silah sesleri duyuldu. Pekdaş ve beraberidekiler şans eseri kurşunlara hedef olmadı.

"SAĞLIKLIYIZ"

Programa katılan Pekdaş ve beraberindeki heyette bir sorun olmadığı öğrenildi. 

Egepostası'na konuşan Başkan Pekdaş "Biz adalet nöbetine katıldık. Meslektaşlarımla bir araya gelmek için Çağlayan Adalet Sarayı'nın baro katına çıktık. Ne olduğunu tam anlayamadık ilk anda. Baro binası camından baktığımızda polisin havaya ateş açtığını gördüm. Yoğun bir çatışma vardı. Daha sonra iki taraf arasında tekmeli yumruklu saldırı oldu. Biz de olaydan 2 dakika önce o bölgeden geçmiştik. Ölüm olayının yaşanmaması bizim tek tesellimiz. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması ve bu kişilerin gerekli cezayı almasını bekliyoruz. Sağlık durumumuz iyi bizde bir sorun yok" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.