Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7501
%0.05
Altın 2.497,650
%0.53
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Pekdaş’tan yeni yıl sürprizi

Başkan Pekdaş’tan yeni yıl sürprizi

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, çalışma arkadaşlarının yeni yılını yaptığı sürpriz ziyaretlerle erken kutladı.

  • Ege Postası
  • 29.12.2016 - 11:11

2016 yılının son haftasında ilçenin farklı noktalarda hizmet veren birim müdürlüklerini tek tek gezen Başkan Pekdaş, belediye personelinin hem yeni yıllını kutladı hem de başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti. 2017 yılının sağlıklı, mutlu ve bereketli bir yıl olmasını dileyen Pekdaş, tüm çalışanlara yeni yıl armağanı olarak da özel hazırlanan termos kupa ve ‘Değişim Seninle Başlar’ adlı kişisel gelişim kitabı hediye etti.

UMUTLARI DİRİ TUTALIM

Farklı günlerde yapılan yeni yıl tebriklerine ilk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Kadifekale’deki şantiyesinden başlayan Pekdaş, işçilerle çay içip, sohbet etti. Hediyelerini bizzat kendisi veren Başkan Pekdaş daha sonra Tepecik’teki Ulaştırma ve Gürçeşme’deki Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek burada da çalışanların yeni yılını kutladı. Ziyaretlerini Fen İşleri Müdürlüğü’nün Gediz’deki şantiye binasıyla sürdüren Başkan Pekdaş’ı işçiler çiçeklerle karşıladı. “2017’yi umutlarla karşılamak istiyoruz” diyen Başkan Pekdaş “Sizlerin ve bizlerin, tüm hemşehrilerimizin umutlarının yükseldiği bir yıl olmasını diliyorum. Ülkemize barış, demokrasi, özgürlük ve hukukun gelmesini istiyorum. Evlerinizden bereket hiç eksik olmasın. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılarla dolu bir yıl geçirin. Herkesin yeni yılını kutluyorum” diye konuştu.

YENİ YILDA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Yeni yıl ziyaretlerinin ikinci gününde Mali Hizmetler Müdürlüğü ile Basmane’de yer alan iki hizmet binasını dolaşan Pekdaş, katları tek tek gezerek tüm çalışanların yeni yılını kutladı. Ziyaretlerin üçüncü gününde dış birimlerde görevli personelle Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde buluşan Başkan Pekdaş, ülke olarak çok zor günlerden geçtiklerini belirterek, “Ülkemiz geride bıraktığımız yılda çok acı olaylar yaşadı. Terör saldırıları oldu, çok sayıda şehit verdik. Bir darbe girişimi yaşandı, kanun hükmünde kararnamelerle yönetilen bir OHAL rejimi geldi, anayasa değişikliği gündemde... Umarım 2016 yaşattığı acılarla son bulur. 2017 yılı ülkemizde özgürlüklerin, demokrasinin, hukukun egemen olduğu bir yıl olur. Hep birlikte güzel işler yapar, güzel şeyler üretiriz. Çünkü biz Konak’taki hemşehirlerimizin mutluluğu için çalışıyoruz. Onların esenliği ve onların mutluluğu için el birliğiyle bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Pekdaş, burada da tek tek tokalaşarak personelin yeni yılını kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.