Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu'dan Mardinliler'e ziyaret

Başkan Selvitopu'dan Mardinliler'e ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu göreve yeni seçilen İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 14.01.2017 - 09:52

Mardinli vatandaşların ve STK temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette ilk konuşmayı Başkan Beşir Tunç yaptı. Karabağlar’ı İzmir’in en büyük aktif ilçesi olduğuna değinen Tunç “Bu aktifliği sağlayan Başkan Selvitopu’dur. Kendisi, Mardinlileri çok seven ve benimseyen birisidir. Ben kendisine hoş geldiniz diyorum” dedi.

Karabağlar’da ağırlıklı Mardinliler, Erzurumlular, Aydın ve Manisalılar başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinden insanların bir arada yaşadığını hatırlatan Başkan Selvitopu ise “Hepimiz Karabağlarda bir arada yaşayan, paylaşan ve nefes alan insanlarız. Sorunları da bir arada daha rahat çözüp paylaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HERKESE EŞİT YAKLAŞIM

Başkan olduktan sonra parti rozetini bir kenara koyduğunu belirten Sevitopu, 500 bin insana layık olmaya çalıştıklarını ifade ederek amaçlarının Karabağlar’ı daha modern ve daha güzel bir ilçe haline getirmek istediklerini sözlerine ekledi

Karabağlar’ın planlamasını yaptıklarını ve ilçenin geleceğine yön verecek imar planı çalışmalarını bu yıl içerisinde neticelendireceklerini ifade eden Selvitopu, ayrıca ilçe sınırları içerisinde bulunan devlete ait 2 alan bulunduğunu ve bunları kente kazandırmak istediklerini söyledi.

Başkan Selvitopu, Poligon deresi askeri alanın taşınmasının gündemde olduğunu ifade ederek,  “Taşınıldığı takdirde kente rekreasyon alanı olarak kazandırılmasını istiyoruz. Yine 550 dönüm Uzundere Yaşar Kemal Mahallesi, TOKİ konutlarının hemen yanında yer var. Burada da İzmirlilerin yararlanacağı bir yer yapılması amacındayız. STK ve kamuoyunun desteğiyle bu işlerin başarı olacağına inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Başkan Selvitopu’nun konuşmasından sonra söz alan Büyükşehir ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi İmmet Tunç ise Karabağlar Belediyesi’nin yaptığı olumlu çalışmalara muhalefet olarak destek sağladıklarını hatırlatarak, “Beklentimiz halkımızın temel ve acil ihtiyaçları konusunda yeni adımlar atılmasıdır” dedi.

BU PROJELERE BİR DÖNEM YETMEZ

Konuşmaların sonunda İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç, Başkan Muhittin Selvitopu’na yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, plaket sundu. Tunç ayrıca Muhittin Selvitopu’nun bir çok projesinin tek döneme yetmeyeceğini belirterek “Umarım bir dönem daha Başkan olarak devam edersiniz” temennisinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.