Dolar 32,5683
%0.29
Euro 34,7248
%-0.02
Altın 2.488,470
%0.16
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu’na madalyalarıyla geldiler

Başkan Selvitopu’na madalyalarıyla geldiler

İzmir Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Atak ile Hentbol Takımı oyuncuları, Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Türkiye İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı kadrosunda yer alan oyuncular, Başkan Selvitopu’na, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda kazandıkları şampiyonluk madalyalarını da getirdiler.

  • Ege Postası
  • 19.10.2017 - 12:27

Türkiye çapında aldıkları başarılı sonuçlarla adından söz ettiren ve İşitme Engelliler Milli Takımı’na birçok oyucu veren İzmir Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü’nün Başkanı Metin Atak ile kulübün oyuncuları Başkan Selvitopu’nu ziyaret ettiler.

Şampiyonluk madalyasını getirdiler

18-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda (Deaflympics 2017) Dünya Şampiyonu olan Hentbol Milli Takımı kadrosunda yer alan oyuncular; Ahmet Gözel, Emre Özçelik, Kemal Gündüz, Murat Atak, Mustafa Semiz, Taşkın Kızılkaya ile Tenis Olimpiyat Üçüncüsü Tutem Banguoğlu, Başkan Selvitopu’na madalyalarını getirdiler.

Desteğe devam edeceğiz

Kulüp Başkanı Atak ile milli sporcuları tebrik eden Başkan Selvitopu, “Sizlerin başarıları bizleri gururlandırıyor. Biz de yerel yönetim olarak ilçemizde bulunan tüm spor kulüplerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde desteğimiz sürecek” dedi.

Kulüp Başkanı Metin Atak ise Başkan Selvitopu’na teşekkür ederek bundan sonrası için de destek taleplerini iletti.

Ziyaret sonunda kulüp yetkilileri ile milli sporcular Başkan Selvitopu ile günün anısına fotoğraf çektirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.