Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Uğurlu’dan dönüşüm müjdeleri

Başkan Uğurlu’dan dönüşüm müjdeleri

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kentsel dönüşüm ve TOKİ ile ilgili Ankara’da yürüttüğü temasları Egepostası’na anlattı. Başkan Uğurlu, Kemalpaşalılara dönüşüm planlarının yakında onaylanacağı müjdesini verdi. Ankara temaslarını anlattı

  • Ege Postası
  • 20.10.2017 - 11:48

EGEPOSTASI – Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TBMM’de bir dizi ziyaretlerde bulundu, ilçe halkına kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

İzmir’de 30 ilçe arasında, kentsel dönüşüm kararını meclisinde alan, ilçe belediyesi eliyle yürüten tek belediye olduklarını belirten Başkan Arif Uğurlu, planlarının bakanlıkta onay aşamasında olduğunu söyledi. Başkan Uğurlu, Ankara temaslarını şöyle anlattı:

“Onaydan çıktıktan sonra özellikle kentsel dönüşüm alanı içinde, hazineye ait, 2.6 hektarlık alanda inşaatlara başlamak istiyoruz. Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri’ni kapsayan dönüşüm için gerek Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü, Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü’nde görüşmeler yaptık. Yakında planlarımızın onaylanacağı müjdesini verdiler. Kentsel dönüşümü yürütürken TOKİ’yi de yürütüyoruz. 2 bin 500 konutluk projenin 800 konutluk bölümüyle toplam 32 derslikli iki okul, bir cami ve 22 işyerinden oluşan ilk etabının ihalesi yapıldı. Ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Yürüttüğümüz projelerle alakalı milletvekillerini ve genel başkan yardımcılarını ziyaret ettik, destek aldık, bilgilendirdik. Verimli bir Ankara ziyareti oldu.”

Başkan Uğurlu, bundan böyle bir ayaklarının Ankara’da olacağını belirtirken, “Bir ayağımız da Kemalpaşa’nın en uzak mahallelerinde olacak. Düştüğümüz yerden bir avuç toprakla kalkacağız. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.