Dolar 32,3412
%0.19
Euro 35,0889
%-0.27
Altın 2.239,390
%-0.18
Bist-100 8,79
%0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Uğurlu: Mesele memleket meselesi

Başkan Uğurlu: Mesele memleket meselesi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kadıoğlu ve partililer ile birlikte Armutlu Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 29.03.2017 - 14:17

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, beraberindekiler ile birlikte Armutlu mahallesinde hem esnaf ziyareti yaptı hem de kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, Referandum ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

‘Evet’ demenin ülkesini seven, vatanına ve milletine bağlı parti gözetmeksizin herkes için çok önemli olduğunu belirten Uğurlu, meselenin memleket meselesi olduğunu vurguladı. Uğurlu konuşmasına şöyle devam etti: Ülkemizin istikrarı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, daha demokratik bir Türkiye ve çocuklarımızın geleceği için sandığa gitmeli ve ‘Evet’ oyu kullanmalıyız.

Türkiye’den rahatsız olan tüm terör örgütleri Avrupa ile birlikte 16 Nisan’da hayır çıkması için her yola başvuruyorlar. Bunun bilincinde ihanet çetelerine fırsat vermemek için, hepimizin üzerine büyük sorumluluk düşüyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, milletin doğrudan iktidarının adıdır. Bu mesele memleket meselesidir.”

Başkan Uğurlu, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını cevaplayarak talep ve sıkıntılarını dinledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.