Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanların Atatürk ile kahve keyfi

Başkanların Atatürk ile kahve keyfi

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde Kilizman'da, tarihi Yemişçi Çiftliği'nin bulunduğu yerde, bahçesinde orijinal haliyle bu güne kadar korunmuş kameriyesi ve 200 yıllık anıt ağaçların göz kamaştırdığı alanda kurulu Parc Ceremonie- Kilizman düzenlenen özel bir davetle kapılarını açtı. Mekanın en ilgi çeken köşesi...

  • Ege Postası
  • 01.06.2017 - 12:26

Firuz Özçekici ve Emre Güven'in işletmeciliği üstlendiği tesisin açılış kokteyline Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Balçova Belediye Başkanı mehmet Ali Çalkaya, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer'in de aralarında yer aldığı kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Mekanın en ilgi gören köşesi ise Mustafa Kemal Atatürk'ün çiftliği ziyaretinde kahve içtiği ve firma yönetimi tarafından bire bir boyutta yaptırılan heykelinin yer aldığı kameriye oldu.

Konuklara hitap eden Yönetim Kurulu Üyesi Tuğçe Özçekici Korgen, 22 dönümlük arazi üzerindeki tüm binaların restorasyonunu yaparak hizmete açtıkları tesisin gelin damat hazırlanma odaları, aile ve arkadaşlar için özel odalar, bebek bakım odası, ibadet odası ve engelli alanlarına kadar çok yönlü çalışmayla 400 kişilik kapalı, 2 bin 500 kişilik açık alanı ile düğün, nişan başta her türlü organizasyona hazır olduğunu söyledi.

Açılışta, mimar Çisil Olcar'a, Canca İnşaat'ın sahipleri Barış -Onur Üçkan kardeşlere, Atatürk'ün oturduğu koltuğu restore eden Desen Mobilya sahibi Cihat Yağız'a ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye katkıları nedeniyle plaket verilerek teşekkür edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.