Dolar 32,5722
%0.1
Euro 34,9600
%0.38
Altın 2.422,280
%-0.04
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batuhan tedbirli disipline sevk edildi!

Batuhan tedbirli disipline sevk edildi!

CHP Karabağlar İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, Karabağlar Sarıyer Mahallesi'nde İlçe Başkanı ve İl yöneticisiyle tartışan Belediye Meclis Üyesi Vahap Batuhan'ın 7'ye karşı 3 oyla ihraç istemli tedbirli olarak disipline sevk edildiği öğrenildi. İlçe Başkanı  Ali İhsan Yıldız ile İlçe Yöneticisi Murat Özmen'in konuyla ilgili ilçe yönetim Kurulu Toplantısı'nda tartıştığı iddia edildi. Toplantı karıştı:Gergin geçen toplantıda...

  • Ege Postası
  • 22.09.2017 - 20:28

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Karabağlar Belediye Meclisi Üyesi CHP'li Vahap Batuhan, Karabağlar Sarıyer Mahallesi'nde yapılan delege seçimine İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'ın ilçe seçimlerine kapıda durarak müdahale ettiğini, kendileri duruma tepki gösterdiğinde ise polis çağırdığını iddia etmişti. Batuhan ayrıca İlçe Yöneticisi Çetin Özdemir'in ilçeye ailesinin kaydını taşıyarak dolgu üye kaydı yaptığını ve ilçede 20 işçiye iş vaadinde bulunduğu belirterek seçim sonuçlarına itiraz etmişti.

"SİZİN ORADA DURMANIZ DOĞRU DEĞİLDİ"

Bugün yapılan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız konuyu gündeme getirerek Batuhan'ın kesin ihraç istemli tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmesini talep etti. İlçe Yönetim kurulu toplantısında gergin anlara neden olan talebe red oyu kullandığı öğrenilen ilçe Yöneticisi Murat Özmen’in Sarıyer mahallesi seçimlerinde olaylar olduğu esnada orada olduğunu belirttiği ve olayların müsebbibi sizsiniz dediği iddia edildi. İlçe Yönetim kurulu toplantısında "Sizin orada durmanız, en önde oturmanız doğru değildi. Taraf olabilirsiniz, her iki tarafın da elini sıkıp oradan ayrılmalıydınız. Yönlendirmeye gerek yoktu" dediği, İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'ın ise "kendisinde hiçbir hata olmadığını" söylediği iddia edildi. Ayrıca Batuhan'ın iddia ettiği dolgu üye yapıldı iddiasının da İlçe Başkanına yöneltildiği ancak yanıtsız kaldığı ifade edildi.

Başkan Yıldız'ın oylamaya sunduğu disiplin talebi 7 kabul,3 red 4 çekimser oy ile kabul edilerek İl Yönetiminde görüşülmek üzere sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.