Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır gece vardiyasında çalışan emekçilerin yanında

Bayır gece vardiyasında çalışan emekçilerin yanında

Meclisin tatile girmesinden sonra rotasını seçim bölgesi olan İzmir’e çeviren Bayır, sabah, akşam, gece yarısı demeden çalışmalarına devam ediyor. Dün akşam, Mustafa Kemal Sahil bulvarında yaşanan yoğun trafik sıkışıklığı nedeniyle, aldığı şikâyet telefonları üzerine, sahil bulvarında çalışan işçilerin yanına giderek, çalışmaları yakından takip etti. Emekçileri ziyaret edip çalışmaları takip etti...

  • Ege Postası
  • 15.08.2017 - 15:57

Çalışmalar hakkında bilgi alan Bayır, ‘’İzmir halkının çok rahat bir ulaşıma kavuşmasını istiyoruz. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, gece gündüz demeden çalışan emekçi kardeşlerimizin yanında olmak ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sormak için kendilerini ziyaret ettim. Azimleri ve çabalarına saygı duymak gerekir. Akşamları çocukları, eşleriyle, ailelerinin yanında olmak yerine, İzmir halkı için canla başla çalışıyorlar. Gecenin bir yarısı dinlenmeden alın teri döküyorlar. Emek en yüce değerdir, takdir etmek gerekir’’ dedi.

YÜREĞİ GÜZEL İNSANLARIN ŞEHRİDİR İZMİR

Son zamanlarda İzmir’de tramvay yapımı nedeniyle yaşanan trafik sorununa da değinen Bayır, ‘Vatandaşlarımız trafik yoğunluğundan kaynaklı sıkıntılar yaşıyorlar. Bu trafik sorununa bir süre daha katlanacaklar. Bu konuda anlayışlı ve hoşgörülü olmalarını rica ediyorum. Ülke olarak, zor günler yaşadığımız böylesi zamanlarda, özellikle önyargı ve yakınmalardan biraz uzak durmalıyız. Birbirimize kenetlenmeliyiz, birbirimize güç vermeliyiz. Kentimiz için bunu yapmalıyız. Her insan şehrine bağlıdır ama İzmirliler aşkla, tutkuyla bağlıdırlar. İzmir, yüreği güzel insanların şehridir. Bizler de, sorunların üstesinden gelmek için çabalıyoruz. Çok daha büyük güzelliklere halkımızın desteği ile imza atacağız, yeter ki umudumuzu, inancımızı yitirmeyelim. Hatırlayın, İnönü caddesindeki Metro İnşaat’ında da buna benzer problemler yaşamıştık. Sonrasında çok büyük bir rahatlama oldu. Yaşanan bütün sıkıntılar geride kaldı. Aynı şekilde, tramvay projesi tamamlandıktan sonra İzmir halkı çok daha rahat edecek’' şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.