Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baykal'dan Çeşme ziyareti

Baykal'dan Çeşme ziyareti

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, İzmir'in Çeşme İlçesi'nde bir dizi ziyarette bulundu. Sakızlı dondurma yedi, vatandaşla sohbet etti

  • Ege Postası
  • 28.09.2017 - 17:24

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Badar, CHP eski Genel Sekreter Yardımcısı ve İstanbul eski Milletvekili Mehmet Sevigen, ayrıca Beşiktaş eski Belediye Başkanı İsmail Ünal ile birlikte Çeşme'ye kısa bir ziyarette bulundu. Baykal ve beraberindekileri, Çeşme CHP İlçe Sekreteri Veysel Ayhan, Çeşme eski Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve partililer karşıladı.

CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alaşehir'deki Üzüm Mitingi'ne katılması nedeniyle, Baykal'ı, İlçe Sekreteri Veysel Ayhan ağırladı. Ayhan, Deniz Baykal ve beraberindekileri, ilçenin markalaşmış yerlerinden Rumeli Pastanesi'nde ağırlayarak, sakızlı muhallebi ve sakızlı dondurma ikram etti. Çeşme Çarşısı'nda vatandaşlarla da sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektiren Baykal, kısa ziyaretinin ardından Alaçatı çarşısını da gezerek ilçeden ayrıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.