Dolar 32,4821
%0.11
Euro 34,8092
%0.25
Altın 2.476,810
%0.59
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi e-devlet uygulamasında

Bayraklı Belediyesi e-devlet uygulamasında

Bayraklı Belediyesi tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-devlet uygulamasında yerini aldı. Uygulama ile vatandaşlar bu sayfaya girdiklerinde Bayraklı Belediyesi hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecek. Bayraklı Belediyesi daha hızlı ve güvenli hizmet için

  • Ege Postası
  • 21.02.2017 - 09:34

Bayraklı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü e-dönüşüm projesi kapsamında önemli bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Geçtiğimiz aylarda elektronik imzaya başlayarak, kağıt ve zamandan tasarruf sağlamaya başlayan Bayraklı Belediyesi şimdi ise, e-devlet uygulamasında yerini aldı. Kamu hizmetlerini, vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunan e-devlet uygulaması kapsamında belediye ile ilgili tüm irtibatlara artık e-devlet üzerinden de ulaşılabilecek.

HANGİ BİLGİLERE ULAŞILABİLECEK'

E-devlet üzerinden sunulmaya başlanan uygulamalara sürekli olarak yeni verilerin eklenmesi sağlanacak. Böylelikle vatandaşlar e-devlete girdiklerinde arsa rayiç değeri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, bilgi edinme başvurusu ve sorgulaması, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama, talep/öneri başvurusu ve sorgulamasında bulunabilecek. Ayrıca çevre vergisi oranları, bina aşınma oranları, arsa rayiç değerleri görülebilecek. Bunun için e-devlet şifresini kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açmak gerekiyor. Şifre ile giriş yaptıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Bayraklı Belediyesi’ni seçerek belediye hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşılabilir, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden yararlanabilinir.

DAHA HIZLI VE GÜVENLİ HİZMET

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kurumsal dönüşüm kapsamında teknolojiye yapılan yatırımların önemli getirilerinden birinin de yeni uygulamaya başlanan e–devlet olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız artık www.turkiye.gov.tr 'ye girip, belediyemiz hakkında her türlü işlemi ve sorgulamayı yapabilecek’’ dedi. Bayraklı Belediyesi’nin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini ve bu konuda büyük bir alt yapıya sahip olduklarını dile getiren Başkan Karabağ, “Teknolojik yatırımlarda ve e-devlet projesine uyum sağlamada öncü belediyelerden birisiyiz. Bu yolla vatandaşlara daha hızlı ve daha verimli hizmet verilecek. E-devlet bilgi toplumuna geçiş sürecinde önemli bir kilometre taşı. Resmi web sitemiz www.bayrakli.bel.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmetlerini veren Bayraklı Belediyesi, artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan e-devlet üzerinden de sunmaya başladı. Böylelikle artık vatandaşlarımız belediyeden daha hızlı hizmet alabilecekler” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.