Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı!

Bayraklı Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı!

Dolandırıcılığı meslek haline getirenlerin Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ismini kullanarak vatandaşları yardım bahanesiyle dolandırmaya çalıştığı tespit edildi. Belediyeden yapılan açıklamada, “Belediyemizin herhangi bir yardım kampanyası yoktur. İnanmayın"denildi Bayraklı Belediyesi’nden uyarı açıklaması

  • Ege Postası
  • 10.01.2017 - 16:40

Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ismini kullanan kişi veya kişiler kendilerini belediyeden aradıkları süsü vererek, vatandaşları dolandırmaya çalıştığının ortaya çıkması üzerine Bayraklı Belediyesi vatandaşları uyardı. İnsanların en hassas noktası olan çocukları kullanan dolandırıcıların, Yıldırım ismiyle kendilerini tanıtıp “Bayraklı Belediyesi olarak bir yardım kampanyası başlattık. Çocuklara giyecek yardımı yapıyoruz. Kampanyaya destek için bağış yapmanızı bekliyoruz. Şimdi sizi belediye başkanımızla görüştüreceğiz” diyerek vatandaşı kandırmaya çalışıyor. 

BELEDİYE YETKİLİLERİ UYARDI

Yetkililer, Bayraklı Belediyesi’nin kampanya adı altında bir bağış toplama çalışmasının olmadığını belirterek, “Vatandaşlarımız, kendilerinden bu yolla para isteyenlere kesinlikle itibar etmesin. Bayraklı Belediyesi ve Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ismini kullanarak vatandaşlarımızı dolandırmaya çalışanlarla ilgili gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda dikkatli olmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.