Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi'nden zorunlu açıklama

Bayraklı Belediyesi'nden zorunlu açıklama

Bayraklı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada son dönemde bir internet sitesinde çıkan haberlere yönelik savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı ifade edildi. Bayraklı Belediyesi'nden zorunlu açıklama

  • Ege Postası
  • 09.07.2017 - 16:01

Açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Yazdığı yalan haberler nedeniyle defalarca tazminata mahkum olan sözde gazeteci ve onun internet sitesinde yayınlanan, belediyemizi ve çalışanlarımızın suçlayan tamamıyla GERÇEK DIŞI bir yazı ve haber nedeniyle bir açıklama yapılması zorunlu hale gelmiştir.

İzmir'de basın camiasının tanıdığı iki kişinin belediyemize yönelik yaptığı suçlamaların gerçekle yakından-uzaktan hiçbir ilgisi yoktur. Yaptıkları sözde gazetecilik herkes tarafından bilinen bu şahısların belediyemize ve çalışanlarımıza yönelik iddiaları ilgili makamlarca yapılacak araştırmalar sonrası YALAN ve GERÇEK DIŞI olduğu ortaya çıkacaktır. Ayrıca belediyemize alınan mobilyalarla ilgili yapılan haber de tamamen YALAN ve bir algı operasyonunun ürünüdür. İlgili haber ve yazıyla ilgili Savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.

Basınımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

BAYRAKLI BELEDİYESİ"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.