Dolar 32,3376
%0.18
Euro 35,1975
%0.04
Altın 2.246,670
%0.14
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BayraklI'da Down sendromlulara rengarenk etkinlik

BayraklI'da Down sendromlulara rengarenk etkinlik

İzmir’de Bayraklı Belediyesi, Ulusal Down Sendromu Derneği işbirliğiyle 21 Mart Dünya down sendromu farkındalık gününde dikkat çekecek bir etkinliğin altına imza atacak. Bayraklı Belediyesi ev sahipliği yapacak

  • Ege Postası
  • 19.03.2017 - 09:55

Down sendromluların katılımıyla Bayraklı Belediyesi ev sahipliğinde ve Ulusal Down Sendromu Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilecek etkinlik renkli görüntülere sahne olacak. Saat 13.00'da Bayraklı Sevgi Yolu'nun girişinden hareketle başlayacak kortej yürüyüşü etkinliğin yapılacağı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'na kadar sürecek. Buradaki etkinlikler kapsamında da down sendromlular halk oyunları ve dans ekipleriyle eğlenceli gösteriler sunacak. Ayrıca etkinlikte zumba, akrobasi şovu da yer alacak.  

KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRECEKLER

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Down sendromlu bireylerin ön yargıya maruz kalmasını önlenmesi gerekiyor. Onun için farkındalık etkinliği düzenliyoruz. 21 Mart’ta down sendromlu kardeşlerimizin keyifli bir gün geçirmeleri için bir etkinlik düzenleyeceğiz. Herkesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.