Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da iş güvenliği semineri

Bayraklı’da iş güvenliği semineri

İş sağlığına ve güvenliğine önem veren Bayraklı Belediyesi bu kapsamda uzmanlar tarafından verilen seminerlerle çalışanlarını bilinçlendiriyor. Düzenlenen son toplantıda personele temel iş güvenliği, sağlığı, kazaları, gerekli tedbirler ve yasal sorumluluklar gibi birçok konuda eğitim verildi.

  • Ege Postası
  • 13.02.2017 - 09:32

Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen seminere, birim müdürleri ve memurlar katıldı. Belediyenin farklı birimlerinde çalışanlara yönelik düzenlenen iş güvenliği seminerlerinde önemli konular tek tek ele alınıyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen son seminerde iş güvenliği uzmanı Meltem Tuna Kırcılar, belediye birim müdürleri ve memurlarına, genel iş güvenliği kuralları, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ile güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında bilgi verdi. Seminerde, oluşabilecek kazaların alınacak basit önlemlerle engellenebileceği anlatıldı. Meslek hastalıklarının da sık karşılaşılan problemlerden biri olduğu belirtildi. İşveren ve işçinin sorumluluklarının da aktarıldığı toplantıda ayrıca çalışanların alması gereken kişisel tedbirler konuşuldu.

İŞ GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ

Belediye personelinin iş sağlığı ve güvenliğinin öncelikli konularının başında geldiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Vatandaşlarımıza hizmet etmekle yükümlü çalışanlarımızı iş güvenliği konusunda belli periyotlarla bilgilendiriyoruz. Bu konuyu önemsiyoruz. İş kazalarının önüne ancak bu yolla geçildiğini biliyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.