Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da muhalefetin adı yok

Bayraklı'da muhalefetin adı yok

CHP Bayraklı ilçe örgütü delege seçimlerini 24 mahallede de ilçe destekli listelerin zaferiyle tamamladı. İlçede Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile tam uyumlu çalışan Başkan Cemalettin Alper, tüm seçimlerden zaferle ayrıldı.

  • Ege Postası
  • 16.10.2017 - 13:15

Yağmur UYGUR/EGEPOSTASI- CHP Bayraklı ilçe örgütünde yapılan mahalle delege seçimlerinde muhalif hiçbir liste başarılı olamadı. Yaklaşık 13 bin 500 üyesi olan ilçede boykot iddiaları ve tartışmaların gündeme getirilmesine karşın tüm mahallelerden zaferle çıkan Başkan Alper’in, ilçede bulunan tüm isimlere birleşme çağrısında bulunduğu ifade edildi.

Çift liste çıkan Mansuroğlu, Osmangazi, Çiçek, Adalet, Tepekule, 75.yıl, Emek, Soğukkuyu, Onur, Nafiz Gürman ve Körfez mahallelerinde Beyaz liste ile başarı sağlayan Alper ve ekibi, tek listeli Manavkuyu, Bayraklı Merkez, Refik Şevket İnce, Muhittin Erenler, Çay Mahalle, Alpaslan, Cengiz Han, Postacılar, Yamanlar, Doğançay, Gümüşpala, Turan, Fuat Edip Baksi’de ise fire vermeden yoğun katılımlı bir delege seçimi süreci tamamladı. 

400 delegenin belirlendiği Bayraklı’da İlçe Başkanı Alper ile Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın uyumlu çalışmasının örgüt tabanından da tam not aldığı görüldü.

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Bayraklı’da önceki günlerde ortaya atılan boykot iddiaları ise sandığa yansımadı. Manavkuyu, Postacılar, Yamanlar ve Onur’da seçime yoğun katılım sağlandı. Sandıkta tek listeli mahallelerde bile katılımın yüksek olduğu belirtilirken Başkan ve İlçe başkanının örgütle yakın temasta olduğu da vurgulandı.

İlçe’nin Beyaz listesinin zaferle çıktığı Bayraklı’da şimdiki slogan ise “Her yer Bembeyaz “olarak belirlendi. Kongrede birlik beraberlik çağrısında bulunan Başkan Alper ise partililere 2019 yerel ve genel seçimini hedef göstererek oy artışının sağlanacağını vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.