Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da parklar “nefes” alma yerleri

Bayraklı’da parklar “nefes” alma yerleri

Bayraklı Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı parklar yaz aylarında vatandaşların adeta akınına uğruyor. Gün boyu sıcaklardan bunalan Bayraklılılar, akşamları parklarda “nefes” alıyor. Çocuklar da sabah ve akşamları parklardaki yenilenmiş oyun gruplarında keyifli dakikalar geçiriyor. Vatandaşların buluşma noktası oldu

  • Ege Postası
  • 31.07.2017 - 09:38

Bayraklı’da uygun olan noktalara yeni yeşil alan ve parklar kazandıran Bayraklı Belediyesi, ilçedeki parkları sosyalleşme alanlarına çevirdi. Yaz sıcaklığının günden güne kendisini hissettirdiği şu günlerde vatandaşlar, özellikle güneş battıktan sonra soluğu parklarda alıyor. Parklardaki işletmelerden ucuza yararlanmanın keyfini de yaşayan Bayraklılılar, Teras, Havuz, Körfez Kafe ile Dünya Barış Anıtı’nda körfez manzarasını doyasıya yaşıyor.

YAŞAM ALANI HALİNE GELDİ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki parkları yaşam alanı haline dönüştüğünü belirterek, “Göreve geldikten sonra ilçemize yeni parklar, yeşil alanlar kazandırmak adına projeler geliştirdik. Geldiğimiz noktada çok sayıda parkı ilçemize kazandırdık. Yeşil alan miktarını artırmayı önemli ölçüde başardık. Bayraklı’da parklar vatandaşlarımızın buluşma noktası haline geldi. Hemşehrilerimiz körfez manzarası eşliğinde ya da yeşille iç içe bir alanda yemek yiyor, çayını içiyor. Madde bağımlıları, alkolikler buraya gelemiyor. Avrupa’ya gittiğinizde parklarda çay ocakları, tuvaletler var. Biz de aynısını yaptık” dedi. 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.