Dolar 32,6188
%0.44
Euro 34,7266
%-0.02
Altın 2.514,770
%1.22
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da sevgililere özel konser!

Bayraklı’da sevgililere özel konser!

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen sevgililer günü özel konseri izleyicileri mest etti. Salon ziyaretçilere yetmedi

  • Ege Postası
  • 12.02.2017 - 10:37

Konser salonu ziyaretçilere yetmeyince çok sayıda vatandaş konseri yan salonda kurulan ekrandan takip etti. Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği koristleri ve TRT İstanbul radyosu ses sanatçısı Ayşen Birgör salonu dolduranlardan tam not aldı. Etkinlikte konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu tabloyu sevgili Atatürk’e borçluyuz. O nedenle Karanlığa hayır diyoruz” dedi.

Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sevgililer gününe özel ücretsiz konser verdi. Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşen Birgör’ün de sahne aldığı konseri şef Dr. Halil Altınköprü yönetti. Konserin birinci bölümünde solistler Emre Acı, Özgül Kutlu, Şahin Polat, Alper Demirel, Pınar Bayraktar ve Emine Başateş koristlerle birlikte birbirinden değerli eserleri seslendirdi. Şef Dr. Halil Altınköprü yönetimindeki koro yerini ikinci bölümde TRT İstanbul radyosu ses sanatçısı Ayşen Birgör’e bıraktı. Türk Sanat müziğinin en güzel eserlerini İzmir’in birçok ilçesinden Bayraklı Belediyesi sevgililer günü konserine gelen izleyiciler için seslendiren Birgör, güzel sesi, sahnedeki duruşu ve tavırlarıyla beğeni topladı. Konserde ayrıca bazı şarkılarda sahne alan dansçılar da performanslarıyla göz doldurdu.

KARANLIĞA HAYIR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, etkinliğe eşi Bahriye Karabağ torunuyla birlikte takip etti. Başkan Karabağ konser sonu yaptığı konuşmada, “Bizim bu tabloyu izlememiz tamamen sevgili Atatürk’ün eseridir. Yoksa bugün bizi karanlığa götürmek isteyenlerin gecesi olurdu. Sevgili Atatürk; ‘Ben isteseydim, askeri diktayla bir başkanlık getirirdim ama benim halkım demokratik, laik cumhuriyetle yönetilmeye layıktır’ demiş. Onun için ne diyoru? Karanlığa hayır” diye konuştu. Konser İzmir ve onuncu yıl marşlarıyla son bulurken, izleyiciler dev Atatürk resmi ve Türk bayrağı açtı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.