Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da 'sokak arası pazar' dönemi bitiyor

Bayraklı'da 'sokak arası pazar' dönemi bitiyor

Bayraklı Belediyesi’nin Çay Mahallesi’nde 7 bin 194 metrekare alanda projelendirdiği dev pazar yeri projesi tamamlandı. Çevre düzenlenmesi bittikten sonra açılacak pazar yeri bölgenin önemli bir ihtiyacına yanıt verecek. 'Sokak arası' dönemi bitiyor

  • Ege Postası
  • 03.02.2017 - 09:42

İlçedeki mevcut pazar yerlerini yenileyen, ihtiyaç duyulan noktalarda yeni pazar yerleri kazandıran Bayraklı Belediyesi, Çay Mahallesi’ndeki dev pazar projesini tamamladı. Bölgenin önemli bir ihtiyacına yanıt verecek olan yeni projenin inşaat çalışması bitti, çevre düzenlemesinin yapılmasının ardından tesis vatandaşın kullanımına sunulacak.

ENGELLİ VATANDAŞLAR UNUTULMADI

Engelli vatandaşların kullanacağı asansörler ve yürüyen merdivenlerin yer aldığı yeni pazar yeri bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere 3 katlı olarak tasarlandı. 54 araçlık otopark kapasitesi bulunacak pazar yerinde 2 adet 10 kişilik asansör, yürüyen bant, 3 engelli, 2 adet bay, 2 adet bayan tuvaleti, zabıta odası, tartı kontrol odası ve çay ocağı olacak.

KISA SÜREDE TAMAMLANDI

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda projeler geliştirdiklerini vurgulayarak, “Sokak arası pazar yerlerini kaldırıyoruz. Yerlerine modern, kullanımı rahat pazar yerleri inşa ediyoruz. Çay mahallemizde böyle bir ihtiyaç vardı. Projenin temelini kısa süre önce attık, inşaatı hızlı bir şekilde tamamladık. Çok da güzel oldu. Çevre düzenlenmesinin tamamlanmasının ardından hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.