Dolar 32,4522
%-0.11
Euro 34,7352
%-0.68
Altın 2.436,040
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'daki açılışta protokol krizi

Bayraklı'daki açılışta protokol krizi

Büyükşehir'in Bayraklı'da gerçekleşen açılışında protokol krizi yaşandı. Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, kendisine ön protokolde yer verilmemesi ve kürsüde konuşturulmaması üzerine töreni vatandaşların arasında takip etti.İlçe Başkanı Alper, yaşananları havalimanında Kılıçdaroğlu'na aktardı. İlçe başkanı Alper, yaşananları Kılıçdaroğlu'na aktardı

  • Ege Postası
  • 04.02.2017 - 16:04

EGE POSTASI - 5 Ocak 2017 günü İzmir Adliyesi önüne bomba yüklü araçla gelen teröristleri önlemek için canını ortaya koyan ve çatışmaya girerek olası bir katliamı önleyen Kahraman Polis Fethi Sekin’in adının verildiği Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da yapılan parkın açılışında protokol krizi yaşandı. 

Açılışta evsahibi durumunda olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kendisine ön protokolde yer verilmemesi nedeniyle protokolün arka bölümünde de oturmayarak töreni vatandaşların arasında takip etti. Büyükşehir'in açılışlarında genellikle açılışın yapıldığı ilçelerdeki belediye başkanlarına söz verilirken, Karabağ'ın konuşturulmaması da dikkat çekti.

ALPER KILIÇDAROĞLU'NA AKTARDI

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı'da yaşanan protokol krizini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na aktardı. Alper, Kılıçdaroğlu'nun kentten ayrılmadan önce havalimanında yanına giderek yaşananları anlattı. Alper'in adeta Büyükşehir'i şikayet ettiği mini görüşmesinde Kocaoğlu da vardı.

Alper, Kılıçdaroğlu'na "Hasan Başkan ön taraftaki protokolde oturtulmadı, törende de konuşturulmadı. Genel Başkanım Bayraklı kolay kazanılmadı. Oylar sürekli artıyor. Yapılan Bayraklı CHP Örgütü'ne haksızlıktır" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Alper'in 'şikayeti' üzerine Kocaoğlu'nu durumu sorduğu, Büyükşehir Belediye Başkanı'nın da "Bayraklı'da başarılı bir tablo var. Parti içinde güzel bir birliktelik var" dediği öğrenildi. 

Kılıçdaroğlu'nun Alper'e dönerek "İlçe başkanları toplantısı için Ankara'ya geldiğinde bu konuyu konuşuruz" dediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.