Dolar 32,5023
%-0.12
Euro 34,9607
%0.38
Altın 2.430,250
%0.29
Bist-100 9.818,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'dan 'adalet' çıkarması!

Bayraklı'dan 'adalet' çıkarması!

CHP Lideri'ne adalet maratonunda İzmir'den destek her geçen gün artıyor. Kılıçdaroğlu'na 15. günde İzmir'den destek veren ilçe örgütü Bayraklı oldu. Sakarya'ya doğru yürüyüş öncesi Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'yla karavanda bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu'na İzmir'den destek hız kesmiyor

  • Ege Postası
  • 29.06.2017 - 10:25

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark’tan başlattığı 'adalet yürüyüşü'nün 15. gününde Düzce'den Sakarya'ya yürüdü. 

İzmir'den CHP'li kadınlar Lider'le yürüdü

İzmirli başkanlar Kılıçdaroğlu'yla omuz omuza yürüdü

CHP Lideri'ne adalet maratonunda İzmir'den destek her geçen gün artıyor. İzmir'den ilçe örgütleri Kılıçdaorğlu'nu adalet yürüyüşünde yalnız bırakmıyor.

Kılıçdaroğlu'na 15. günde İzmir'den destek veren ilçe örgütü Bayraklı oldu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İlçe Başkanı Cemalettin Alper, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri yürüyüşe katıldı.

Bayraklı İlçe Örgütü, CHP Lideri'nin adalet yürüyüşünün startını verdiği ilk gün Ankara'da da yer almıştı.

SOHBET ETTİLER

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yürüyüş öncesi CHP Lideri Kılıçdaroğlu'yla karavanda bir süre sohbet etti. 

Yürüyüşte Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ ve İlçe Başkanı Alper'e, adalet yürüyüşünün geride kalan tüm günlerinde yer alan Konak İlçe Başkanı Şakir Başak da eşlik etti.

KARABAĞ: HERKESİ MOTİVE EDİYOR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve ilk günkü azmini koruduğunu belirterek, “Genel başkanımız çok çok iyi. Etrafındaki herkesi motive ediyor. Yürüyüştekiler ondan güç alıyor.  Kendisiyle birlikte yürüyen herkesimden insan var. Yaşlısı, genci…Bu çok önemli. Hava aşırı sıcak olması kimseyi etkilemiyor. Yürüyenler birbirine destek oluyor. Yürüyüşe katılanlar kesinlikle provokasyona gelmiyor. Herkes adalet etrafında kenetlenmiş durumda. Genel başkanımızın bu yolda yalnız olmadığını bir kez daha gördük” dedi.

9 TEMMUZ’DA İSTANBUL’DA…

Yürüyüşün 9 Temmuz’da İstanbul’da son bulacağını hatırlatan Başkan Karabağ, “Genel başkamızı İstanbul’da büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılayacağız. O gün sadece ‘adalet’ diye haykıracağız. Adalet için, hukuk için herkesi o gün İstanbul’a davet ediyoruz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.