Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’nın gururu oldular

Bayraklı’nın gururu oldular

Bayraklı Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde (BAYGEM), kurs gören öğrenciler TEOG’da aldıkları yüksek puanlarla yüzleri güldürdü. TEOG'da aldıkları puanlar yüz güldürdü

  • Ege Postası
  • 07.07.2017 - 10:16

BAYGEM öğrencilerinden Arjin Hekimoğlu 500 üzerinden 495.4, Betül Erdoğan ise 494.6 puan alarak hem ülke genelinde önemli bir başarıya imza attılar hem de Bayraklı’nın gururu oldular. Başarılı öğrencilerin hedefi lise hayatları boyunca da bu başarıyı sürdürerek tıp fakültesini kazanmak ve doktor olmak…

Dar gelirli ailelerin çocuklarına sağladığı eğitimle adından söz ettiren BAYGEM öğrencileri TEOG’da aldıkları yüksek puanla bir kez daha gurur kaynağı oldu. BAYGEM’de kurs gören öğrencilerin 128’i  400 ve üzerinde puan aldı.  Öğrencilerden Arjin Hekimoğlu 500 üzerinden 495.4, Betül Erdoğan ise 494.6 puan alarak önemli bir başarının altına imza attı.

GÜNDE 4-5 SAAT ÇALIŞIP 300 SORU ÇÖZDÜLER

BAYGEM’de yıl boyu etütlere kaldığını anlatan Arjin Hekimoğlu, “Başarımda emeği geçen öğretmenlerime, belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Burada ilk önce ablam eğitim aldı sonrasında ben başladım. Ablam da çok memnun kalmıştı. Tıp okuyup doktor olmak istiyorum. BAYGEM’de eğitime devam edeceğim. Eminim hayallerimin gerçekleşmesinde büyük yararı olacak. Maddi durumu çok iyi olmayan ailelere BAYGEM’in çok büyük katkısı oluyor. Öğretmenlerimiz bizim başarılı olmamız için canla başla çalışıyor. Öğrenci arkadaşlarımız hiçbir zaman yılmasın, çalışsın” dedi. Ülke genelinde derece yapan Betül Erdoğan ise, “Arkadaşlarım sayesinde BAYGEM’i duydum ve çok memnun kaldım. Bana çok yararı oldu. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Tıp okuyup, genel cerrah olmak istiyorum. Başarılı olmak isteyen arkadaşlar yeteri kadar ve düzenli olarak çalışsınlar çünkü ben günde 4-5 saat çalışıyordum. Günde 200-300 soru çözüyordum ve sonunda da başarı geldi” dedi.

Betül Erdoğan (Solda) ve Arşin Hekimoğlu

GURURUMUZ OLDULAR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “BAYGEM yıllardır bizim gurur kaynağımız oldu. Son TEOG’da iki öğrencimiz ülke genelinde büyük yine önemli bir başarı elde ederek, dereceye girdi. Dar gelirli ailelerimizin çocuklarına sağladığımız ücretsiz kurslar sayesinde, çok sayıda öğrencimiz hayallerindeki lise ve üniversitelere yerleşti. Çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğu bizim için değerli. Şimdi tercih yapacaklar. Bu konuda da onlara yardımcı oluyoruz” dedi. TEOG tercihleri 14-24 Temmuz tarihleri arasında e-okul sistemi üzerinden yapacak. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.