Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı whatsapp'ı çok sevdi

Bayraklı whatsapp'ı çok sevdi

Bayraklı Belediyesi tarafından geçtiğimiz nisan ayında hayata geçirilen whatsapp iletişim hattı vatandaşlar tarafından beğeni kazandı. Proje kapsamında ilçe sakinleri yaşadıkları yerlerde gördükleri eksiklikleri, dilek ve önerileri telefonlarıyla ilgili birimlere anında iletip, çözüm buluyor. Anında ilet, çözüm bulunsun

  • Ege Postası
  • 04.09.2017 - 09:29

Teknolojinin en yeni uygulamalarıyla hizmetlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi online iletişim sistemi whatsapp iletişim hattıyla vatandaşlardan gelen talepleri hızla çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda nisan ayında vatandaşların taleplerini kabul etmeye başlayan halkla ilişkiler birimi yetkilileri, bugüne kadar 310 mesaj aldı. Bunların çoğu çözüme kavuşturuldu.

0530 106 18 81 numaralı Bayraklı Belediyesi whatsapp iletişim hattına akıllı telefonlar aracılığıyla Bayraklı sınırlarını kapsayan her türlü talep ve öneriler iletilebiliyor. Whatsapp uygulamasını kullanan vatandaşlar belirtilen numaraya mesaj atarak, sorularına yanıt buluyor. Halkla ilişkiler birimi görevlileri vatandaşlardan gelen yazı, görüntü ve video kayıtlarını konuyla ilgili müdürlüğe ileterek, sorunların hızla çözümünü sağlıyor. İletişim hattı mesai saatleri içinde (hafta içi 08.30 - 17.30 arası) hizmet veriyor.

TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Bayraklı Belediyesi’nin teknolojiyi yakından takip ettiğini ve günümüz şartlarında hizmeti en hızlı şekilde vatandaşa sunduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Yeni teknolojik uygularımızla ekiplerimiz ilçemizin ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt veriyor. Amacımız vatandaşlardan gelen talepleri kısa sürede çözüme kavuşturmak. www.bayrakli.bel.tr adresinden vatandaşlarımız tek tıkla borçlarını ödeyebiliyor, kent bilgi sistemi sayesinde istenilen bilgiye belediyeye gelmeden ulaşabiliyor. Whatsapp iletişim hattı sayesinde vatandaşlarımız belediyemize sorunlarını ya da taleplerini hızlı bir şekilde iletebiliyor. Şuana kadar gayet iyi gidiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.