Dolar 32,3373
%0.18
Euro 35,1065
%-0.22
Altın 2.235,760
%-0.35
Bist-100 8,73
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’ya Beyaz liste damgası

Bayraklı’ya Beyaz liste damgası

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir örgütünde üç hafta önce başlayan delege seçimleri sürüyor. Tüm ilçelerde delege seçimi heyecanı sürerken; en az itirazın olduğu Bayraklı’da seçimlere ilçe yönetimi ve Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın destek verdiği Beyaz liste damgasını vurdu. Alper: Örgüt böyle istedi

  • Ege Postası
  • 26.09.2017 - 09:18

Halide DEMİR POLATLI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir örgütünde üç hafta önce başlayan delege seçimleri sürüyor. Tüm ilçelerde delege seçimi heyecanı sürerken; en az itirazın olduğu Bayraklı’da seçimlere ilçe yönetimi ve Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın destek verdiği Beyaz Liste damgasını vurdu.

YÜZ DELEGE 8 VE 15 EKİM’DE BELİRLENECEK

Bayraklı’daki toplam 24 mahallenin 19’unda delege seçimleri tamamlandı. Geri kalan beş mahalledeki seçimlerden ikisi 8 Ekim’de, üçü ise 15 Ekim’de gerçekleşecek. İlçede oy kullanmak için sandık başına giden CHP Bayraklı İlçe Örgütü üyeleri şu ana kadar 300’ü aşkın delegeyi belirledi. Geriye kalan yüz delege de sonuncusu 15 Ekim’de gerçekleşecek seçim sonucunda belirlenecek.

GERİ KALAN MAHALLELERDE DE AYNI SONUCU BEKLİYORUZ

Bayraklı’daki seçimlerde sadece Onur ve Emek mahallelerinde sıkıntı ve itiraz yaşandığını, Onur mahallesindeki seçimin iptal edildiğini belirten CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, geri kalan mahallelerde sandıktan ağırlıklı olarak  Beyaz listelerin çıkmasının ilçe örgütü ve belediye ile uyumlu çalışmanın sonucu olduğunu söyledi.

BAŞKAN VE ÖRGÜTÜMÜZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Cemalettin Alper, Onur dışında tüm mahallelerde Beyaz Liste’nin kazanmasını olumlu karşıladıklarını dile getirerek, bu kararı örgütün ve üyelerin verdiğini kaydederek, başta Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve örgüt üyeleri olmak üzere ilçe sakinlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

KİM KAZANIRSA KAZANSIN KAZANAN PARTİMİZ CHP’DİR

İlçe başkanı Cemalettin Alper, geri kalan 5 mahalledeki sonuçlarda da Beyaz Liste’nin kazanacağını öngördüklerini dile getirerek, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Sadece iki yerde itiraz olmuştu. Emek ve Onur mahalleleri. Onur’u iptal ettik. Hepsini Beyaz liste kazandı. Bayraklı’ya Beyaz Listeler damgasını vurdu diyebiliriz. Örgüt böyle istedi. Zaten geldiğimiz günden beri kimseyi ötekileştirmedik. İki dönem yerel iktidarı kazandırdık. Bu, sayın belediye başkanımız Hasan Karabağ’la uyumun bir sonucu aynı zamanda. Halk da üye de örgüt de görüyor başarıyı. O yüzden Bayraklı örgütüne çok teşekkür ediyoruz. Yerel yönetimlerin ne kadar önemli olduğu görülüyor. O yüzden sayın belediye başkanımız Hasan Karabağ’a ve bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz. Geri kalan  delege seçimlerinde de aynı sonucu bekliyoruz. Demokratik bir yarıştır. Ancak şu ana kadar alınan Beyaz liste sonuçlarına benzer sonuç bekliyoruz. Kim kazanırsa kazansın kazanan partimiz CHP olacaktır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.