Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayramda herkes Kuşadası'na akın etti

Bayramda herkes Kuşadası'na akın etti

Kuşadası'nda bayramın ilk günündeki sakinlik, yerini hareketlliğe bıraktı.

  • Ege Postası
  • 15.09.2016 - 12:10

Çevre il ve ilçelerden gelen tatilcilerle dolan Kuşadası'nda sahiller ve çarşıda 'İğne atsan yere düşmeyecek" dedirtecek görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Bayramın üçüncü gününde 150 yolcusuyla Kuşadası'na gay ve nüdist turlarıyla tanınan 'Star Clippers' isimli yelkenlik tekne geldi.
 


Yılın son uzun süreli tatilini fırsat bilip Kuşadası'na gelenler, güzel havanın da etkisiyle Kadınlar Denizi ile Sahil Siteleri ve Güzelçamlı sahilindeki plajları doldurdu. Yılın en kalabalık günlerinden birinin görüldüğü plajlarda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Rengarenk plaj şemsiyeleri havadan bakıldığında adeta bir pazaryerini andırırken, belediye görevlileri olası boğulma vakasına karşı sıkı megagonlarla tatilicilere uyarılarda bulundu. Tatilcilerden özellikle çocuklarını yalnız bırakmamaları istendi. Şezlonglar olduğu kadar denizin içi de doldu. Kimi yüzerek serinlemeye çalışırken kimileri de sereserpe uzanıp, güneşlendi, kitap okuyup, kulaklıklarını takarak müzik dinlemenin keyfini yaşadı. Bayram tatilinin dokuz güne çıkmasıyla otellerde yüzde 100 doluluk oranına ulaşılırken, yer bulamayan bazı tatilciler ise çareyi Sevgi Plajı ile Halk Plajı'nda çadır kurmakta buldu. Doğa ve deniz ile başbaşa kalmak isteyenlerin tercihi ise çok sayıda aromatik bitki türünün barındığı Dilek Yarımadası Milli Parkı oldu.

 Bayramın üçüncü gününde Kuşadası'nın konuğu gay ve nüdist turlarıyla tanınan "Star Clippers" isimli yelkenli tekne oldu. Tekne 150 yolcusuyla sabah saatlerinde Kuşadası Limanı'na yanaştı. Hassasiyetler göz önüne alınarak gemideki yolcular ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.