Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baysak ailesinin acı günü

Baysak ailesinin acı günü

İzmirli İşadamı Mehmet Baysak, geçirdiği kalp krizi sonucu 67 yaşında hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 28.11.2016 - 09:19

Terbay Şirketler Topluluğu şirketlerinden Terbay İnşaat Mimarlık Mühendislik San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysak, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Baysak'ın cenazesi, Pazartesi günü Hatay'daki Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde ikindi namazın ardından kılınacak cenaze namazından sonra Urla Zeytinalanı Mezarlığı'nda toprağa verilecek

MEHMET BAYSAK KİMDİR'
1949 yılında Turgutlu'da doğan Mehmet Baysak, 1971 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını tamamlayarak İnşaat Yüksek Mühendisi olan Baysak, 1974 yılında Terbay İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin kurucuları arasında yer aldı. Mehmet Baysak, Terbay Şirketler Grubu bünyesinde devam eden 42 yıllık çalışma hayatı boyunca yurt dışında ve yurt içinde pek çok projeye imza attı. Baysak, İzmir'de ve Türkiye'nin dört bir yanında pek çok sektörde faaliyet gösteren, aralarında tekstil, gıda, çimento fabrikaları ve siloları, güç santrallerinin de yer aldığı endüstriyel tesislerin, otel ve toplu konutların yapımını gerçekleştiren ekibi yönetti.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Sağlık ve Eğitim Vakfı kurucularından Mehmet Baysak, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) Meclis Üyesi, Ege İhracatçı Birlikleri'nde Ege Demir - Demir dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. İstanbul Teknik Üniversiteliler Birliği Derneği İzmir Şubesi üyesiydi. Mehmet Baysak evli ve iki çocuk babasıydı, üç torunu vardı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.