Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP, Alperen’in ailesini ziyaret etti

BBP, Alperen’in ailesini ziyaret etti

Çiğli’de okul servis aracında unutulduğu için yaşama veda eden Alperen Sakin’in (3)  acılı ailesine taziye ziyaretinde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Bülent İspir ve İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, baba Serkan Sakin’i dinledi.

  • Ege Postası
  • 21.08.2017 - 14:43

BBP MKYK Üyesi Bülent İspir, minik Alperen’in vefatından sonra anbean olayın ihmaller zinciri olduğunu, para uğruna eğitim kurumlarının rant kapısı haline gelişini ve olayın gerçeği ile aileye anlatılan ve yalan ifade vermeye zorlanan öğretmenlere dikkat çekerek şunları söyledi:

"Bu insanlarda nasıl bir vicdan var anlamak mümkün değil. Alperen’in ailesinin evine taziye için gittik. Bize rahmetli olan Alperen’in servis arabasında yaşadıklarından sonra naaşın okul müdürünün odasına çocukların içerisine yatırdıklarını bütün çocukların kaçıştıklarını anlattı. Sonrasında ise bu kişilerin okulun kameralarının söktükleri, en yakın olan hastane Çiğli Devlet Hastanesi yerine özel bir hastaneye götürdükleri bilgisi iletildi. Ayrıca mafyavari insanların konuyla ilgilenmeye çalışarak konunun üzerine gidilmesini engellemeye çalıştıkları bilgisini babası bize aktardı" diye konuştu.

"SAKİN AİLESİNİN YANINDAYIZ"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de kendilerini arayarak konunun takipçisi olacakları sözünü verdiğinin altını çizen BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, "Kimse böylesine üzücü ve trajik olayın hesabını vermeden kaçmaya çalışamaz. Sorumluların tek tek tespit edilerek cezalandırılmasını istiyoruz. Biz konunun takipçisi olacağız. Acılı ailemizin her konuda yanında duracağımızın sözünü veriyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.