Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bekle bizi Avrupa!

Bekle bizi Avrupa!

İzmir Büyükşehir Belediyespor, Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda bayanlarda ikincilik kupasını kaldırırken, genel klasmanda ise üçüncü oldu.  İzmir Büyükşehir Belediyespor şampiyonaya damga vurdu

  • Ege Postası
  • 18.12.2016 - 12:57

MERSİN'de düzenlenen Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor, rakipsizliğini ilan etti. Servet Tazegül Spor Salonu'nda 23 il, 52 kulüpten 314 sporcunun katıldığı şampiyonada Büyükşehir Belediyespor, bayanlarda ikincilik kupasını kaldırırken, genel klasmanda ise üçüncü oldu. Mavi-beyazlı srpocular ise toplam 7 madalyayı boynuna taktı.

67 kiloda Simge Erensayın ve 73 kiloda Kübra Kıyı tüm rakiplerini geçerek altın madalyanın sahibi olurken, 57 kiloda Simge Burcu, 62 kiloda Yağmur Banda ve +73 kiloda ise Esra Akbulut gümüş, 46 kiloda İrem Bektaş ve 53 kiloda Sude Burcu ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Derece yapan takımlar, 2017 yılı Şubat ayında Antalya'da gerçekleştirilecek Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. 

BÜYÜKŞEHİR BİR MARKA

Çok önemli bir şampiyonada iyi derece yaptıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyespor Kol Başkanı Kıvanç Dinçsalman, “İzmir Büyükşehir Belediyespor olarak ülkemizde düzenlenecek  Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası'nda yer alacağız. Geçmişte bu tip şampiyonalarda başarılı sonuçların altına imza atmıştık. Bu şampiyonada da altyapımızın ne denli iyi olduğunu göstermiş olduk. Daha iyi olmak için her zaman çok çalışıyoruz. Bizlere her zaman kuvvetli desteklerini bildiğimiz Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Aziz Kocaoğlu, kulüp başkanımız Pervin Şenel Genç, Spor Direktörümüz Zeynel Canol ve tüm kulüp çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.