Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediyeden kadınlara psikolojik destek

Belediyeden kadınlara psikolojik destek

Bayraklı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi verdiği ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetiyle hem kadınların sorunlarıyla yakından ilgileniyor hem de düzenlen seminerde onların farklı konularda bilinçlenmesini sağlıyor. Bu yılın ilk sekiz ayında farklı konularda problemler yaşayan 102 kadın merkeze başvurarak merkezin psikoloğundan destek aldı. Bu merkez bilinçlendiriyor

  • Ege Postası
  • 18.09.2017 - 09:44

2011 yılında Yamanlar Semt Merkezi binasında çalışmalarına başlayan Bayraklı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, çok sayıda kadının ailesi, eşi, çocuğu ya da farklı nedenlerle yaşadığı psikolojik sorunları çözmeye devam ediyor. 45’er dakikalık seanslar halinde gerçekleşen terapilerde psikolojik destek alanlar merkezden mutlu ayrılıyor.  Bu yılın ilk sekiz ayında farklı konularda problemler yaşayan 102 kadın merkeze başvururken, 6 yıldaki toplam rakam bin 353 olarak gerçekleşti. Öte yandan merkezde kadınlara yönelik düzenlenen seminerlerde şimdiye kadar bin 179 kadına eğitim verildi. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kadın danışma merkezinde bir psikoloğun görev aldığını belirterek, “Kadın danışma merkezimizde kadınlarımıza yönelik ücretsiz psikolojik destek veriyoruz. Farklı konularda başvurular oluyor. Psikoloğumuz kadınlara sorunlarının çözümü noktasında yardımcı oluyor. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.