Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.489,650
%0.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediyeler 'Kahramanı' unutmadı!

Belediyeler 'Kahramanı' unutmadı!

İzmir adliyesi önündeki hain terör saldırısında şehit olan kahraman polis memuru Fethi Sekin'in adı Bayraklı, Osmangazi'de yaşadığı evin yanındaki geniş sokağa verildi. Çiğli'de de Sekin'in adının bir parkta yaşatılmasına karar verildi.Bayındır'da da ismi ilçedeki bir caddeye veriliyor. Adı cadde ve parklarda ölümsüzleştirilecek

  • Ege Postası
  • 07.01.2017 - 11:12

Bayraklı Belediyesi yeni yılın ikinci meclisinde önemli bir kararı oy birliğiyle kabul etti. İzmir adliyesi önünde önceki gün meydana gelen hain terör saldırısında şehit düşen kahraman polis memuru Fethi Sekin'in adı yaşadığı Osmangazi Mahallesindeki evinin hemen yanındaki sokağa verildi. 

AK Parti Bayraklı'dan şehit polise son görev

Fethi Sekin'in adı Çiğli'de yaşayacak

TEDBİRLERİMİZİ ARTIRACAĞIZ

Şehitler anısına saygı duruşu ve istiklâl marşı ile başlayan meclis toplantısında konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Yaşadığımız bu kötü olay bizlerin ülkemize ve vatanımıza olan bağlılığımızı asla eksiltmez bilâkis milli duygularımızı, beraberliğimizi bin kat daha artırır diye düşünüyorum. Polis arkadaşımızın canını vererek, oradaki bir faciayı önlemesi, tedbirlerin daha da artırılarak yapılması gerektiği konusunda bize bir kez daha fikir verdi.  Bu iş tedbirlerle ve daha ciddi çalışmalarla insan hayatına mal olmadan engellenebilmelidir. Bu bakımdan kahraman şehit polisimize ve adliye görevlimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum ve İzmir'e bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Bundan sonra biz de kendi kurumlarımızda daha ciddi tedbirler alacağımızı söylemek istiyorum" dedi.

KAHRAMAN POLİS FETHİ SEKİN'İN İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ
Konuşmanın ardından Kahraman Şehit polis memuru Fethi Sekin'in Osmangazi Mahallesi 579 sokağa adının verilmesi önerisi oybirliğiyle kabul edildi. Böylece kahraman şehidin adı yaşadığı mahallede ölümsüzleşti.

ADI BAYINDIR'DA CADDEYE VERİLECEK

Sekin'in adı, Bayındır'da yaşatılacak. Bayındır Belediye Meclisi, oybirliğiyle şehit Fethi Sekin'in adının ilçedeki bir caddeye verilmesi kararını aldı. Yazılı açıklama yapan Bayındır Belediye Başkanı CHP'li Ufuk Sesli, "Cesareti ve vatan sevgisiyle son mermisine kadar kahramanca çarpışan, tek başına yüzlerce insana kalkan olan ve İzmir'in bir faciadan dönmesini sağlayan, cennete uğurladığımız şehidimiz trafik polisi Fethi Sekin'in adının yaşatılması için bugün gerçekleştirilen Bayındır Belediye Meclis toplantısında CHP grubu tarafından önerge verilerek Bayındır'da bir caddeye 'Fethi Sekin Caddesi' adı verilmesi oy birliği ile kabul edildi" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.