Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama pazar yeri yenileniyor

Bergama pazar yeri yenileniyor

Bergama Belediyesi, pazartesi günleri binlerce vatandaşın faydalandığı İslamsaray Mahallesi’nde ki Pazar Yeri’ni yenileme ve koridorları üzerini kapatma çalışmalarına başladı.

  • Ege Postası
  • 21.08.2017 - 10:19

Yağmurlu ve güneşli havalarda pazarcıların şemsiye ve çadırla kapattığı kuzey, güney ve ana koridorlar Bergama Belediyesi tarafından çelik konstrüksiyon üzerine membran ile kapatılıyor. Kapatma işlemi, hem pazar esnafının hem de vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek pazarda rahatça alışveriş yapabilmeleri amacıyla gerçekleştiriliyor. 

Bergama Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde üzeri açık olan koridorların kapatılarak pazarcıların ve vatandaşların daha rahat bir alışveriş ortamına kavuşacağını ifade eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Özellikle yağmurlu ve güneşli havalarda pazarcılarımız şemsiye ve çadırlarla bu koridorları kapatıyorlardı ve olumsuz hava şartlarında alış veriş yapmak sıkıntılı oluyordu. Kapatma işlemi tamamlandıktan sonra hem pazarcılarımız hem de vatandaşlarımız rahatça alışveriş yapabilecekler ve pazar yeri de güzel bir görünüm kazanacak” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.