Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'ya 4 yıllık fakülte talebi

Bergama'ya 4 yıllık fakülte talebi

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman ve Rektör Yardımcısı Banu Esra Aslanertik, Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper’e iade-i ziyarette bulundu.

  • Ege Postası
  • 19.02.2017 - 14:15

Ziyarette ilk olarak Dokuz Eylül üniversitesi Meslek Yüksekokuluna gidilerek Bergama Belediyesi tarafından fabrikadan dönüştürülen eğitim alanları, idari bina, öğrenci lojmanları, Bergamalı hayırseverler tarafından oluşturulan kütüphane ve laboratuvar binası gezildi. Daha sonra ise Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonuna geçildi. Buradaki toplantıya Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Volkan Çeçen, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç katıldı.

Toplantıda önce Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç tarafından Bergama’nın tarihi, ekonomik ve kültürel yapısı ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Daha sonra Rektör Prof.Dr. Kasman’a Bergama’nın sorunlarına çözüm üretebilecek bölümleri kapsayan 4 Yıllık Fakülte kurulması ile ilgili taleplerde bulunuldu. Gelen talepler sonrası Rektör Prof.Dr. Kasman, kampüs alanının büyümeye çok müsait olduğunu ve üst yönetim olarak toplantı yapıp değerlendireceklerini söyledi. Rektör Prof.Dr. Kasman; “Yüksekokulumuzu elimizden geldiğince geliştirmek ve sizlerin de yardımıyla yeni atılımlar yapmak isteriz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.