Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergamalı miniklerden sosyal markete destek

Bergamalı miniklerden sosyal markete destek

“Önce insan” sloganıyla yola çıkarak sosyal belediyecilik adına önemli projelere imza atan Bergama Belediyesi’nin, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla 2010 yılında hayata geçirdiği Sosyal Market Projesi’ne destekler devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 02.03.2016 - 15:04
Bergama Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını Bergama Belediyesi Sosyal Market’e getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için katkıda bulundu. Öğretmenler Şenay Arıca Yılmaz ve Burcu Ayaz Kazak ile birlikte Sosyal Marketi ziyaret eden öğrenciler sosyal marketin işlevi ve çalışmaları ile ilgili bilgi edindi. Daha sonra minik öğrenciler katlıda bulunmak yanlarında getirdikleri paketleri yetkiliye teslim ettiler.

TOPLUMSAL DAYANIŞMA PROJESİ
İhtiyaç sahibi vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi konusunda Sosyal Marketin önemli bir işlevi olduğunu dile getiren Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Sosyal Market, Belediyemizin en önemli sosyal projelerinden biri. Çünkü bu bir toplumsal dayanışma projesi. Beş yılı aşkın süredir yardım konusunda çok sayıda vatandaşımıza ulaşıldı ve bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor. Tabi bu noktada en önemli görevi üstlenenler, bu projeye yardımda bulunan vatandaşlarımız. Onlara bir kez daha gönülden teşekkür etmek istiyorum. Okullardan gelen yardımlar, öğrencilerimizin, çocuklarımızın da bu projeye duyarlılığı bizleri ayrıca sevindiriyor” dedi.

Vatandaşlar tarafından bağışlanan ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırma esasına dayalı olarak çalışan Sosyal Market’te gelinlikten abiye elbiseye, paltodan ayakkabıya varan geniş yelpazedeki konfeksiyon ürünleri, beyaz eşya ve ev gereçleri bulunuyor. İhtiyaç sahiplerinin uygulamadan yararlanabilmesi için Sosyal Market’e gelerek form doldurmaları gerekiyor. Formu dolduranlar, Sosyal Market’te bulunan ürünler arasından ihtiyaçları doğrultusunda seçtikleri eşyalara sahip olabiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.