Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergamalı voleybolcular Türkiye finallerinde

Bergamalı voleybolcular Türkiye finallerinde

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Bursa’da düzenlemiş olduğu kulüpler arası Türkiye Voleybol Şampiyonası’na katılacak olan Bergama Belediyespor erkek mini Voleybol Takımı, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 02.06.2017 - 12:13

Bergama Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Belediyespor’un Voleybol Takımı antrenörleri Barış Selmanpakoğlu, Mustafa Cenap Karagöz ve Berkay üstün ile finallere katılacak olan 12 sporcudan 10’u katıldılar.

Bursa’da 10-17 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan final maçlarına iyi hazırlandıklarını belirten antrenör Berkay üstün; “İzmir’de 6 takım arasında üçüncü olarak grup müsabakalarına kaldık. 26-28 Mayıs’ta Balıkesir deki grup maçlarında en iyi ikinci takım olduk. Şimdide Bursa’ya final yolculuğu yapacağız. Sporcularımız ile birlikte çok iyi hazırlandık. Bergama Belediyespor mini Voleybol Takımı, belediye kulübü bazında finallere katılan ilk erkek mini voleybol takımı olma özelliğini taşıyor. Bugünkü ziyareti finallere kalma sevincimizi başkanımızla paylaşmak ve desteğinden dolayı kendilerine teşekkür etmek amacıyla gerçekleştirdik” dedi

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise; “Son yıllarda voleybol, basketbol, futbol, taekwondo, badminton, oryantiring gibi birçok branşta mutlu edici ve göz ardı edilemeyecek bir ilerleme kaydettik. Çocuklarımızın sporda bu başarıyı yakalamasında Bergama Belediyesi Akademi Tesisleri’nin de etkisi var. Onların başarıları, alınan madalya ve kupalarla taçlanırken, tüm Bergamalıları da gururlandırıyor. İzmir ilçelerine baktığımızda branş ve getirisi başarılar açısından oldukça iyiyiz. Çocuklarımız bu başarılarıyla Bergama’yı spor kenti yaptılar. Kısa zamanda yüzme sporlarında da gerekli adımları atacağız. Ben Bursa’da yapılacak olan finallere katılan çocuklarımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.