Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir ayda üç tokatçıyı yakalattı

Bir ayda üç tokatçıyı yakalattı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde 68 yaşındaki Ş.Y., polisle işbirliği yaparak 1 ay içerisinde kendisini telefonla arayıp dolandırmak isteyen 3 kişiyi yakalattı.  68 yaşındaki kadın oyuna gelmedi

  • Ege Postası
  • 26.08.2016 - 09:14

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 29 Temmuz'da Ş.Y. adlı kadının kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırılmak istendiği yönündeki ihbarı üzerine harekete geçti. Ş.Y. ile işbirliği yapan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, İ.E.'yi yakaladı. Olaydan kısa bir süre sonra 15 Temmuz tarihinde ise kendisini komiser olarak tanıtan D.D., telefonla Ş.Y.'yi arayıp kimlik bilgilerini istedi. Durumdan şüphelenen Ş.Y. polisi aradı. Polisin yaptığı araştırma sonucunda D.D. yakalandı.

YAŞLI KADIN 3'ÜNCÜ KEZ ARANDI
23 Temmuz tarihinde ise M.M.Ü. (29), telefonda kendisini komiser olarak tanıtarak Ş.Y.'ye kimlik bilgilerinin kuyumcu soygununa karıştığını söyledi. Ş.Y., böyle bir olayın gerçekleşmediğini ifade ederken, M.M.Ü, "Evinize 2 polis gelecek ve evinizde bulunan altınları ve parayı alarak inceleme yaptıktan sonra geri iade edecek" dedi. Yine dolandırılacağını anlayan Ş.Y. durumu polise bildirdi. Bunun üzerine polis Ş.Y.'den kendisini arayanları eve çağırmasını istedi. Evin çevresinde bekleyen polis, M.M.Ü.'yü suçüstü yakalandı. 

Her üç şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.