Dolar 32,5660
%0.16
Euro 34,8942
%0.67
Altın 2.435,610
%0.11
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir 'sandık sürgünü' de Dikili'de

Bir 'sandık sürgünü' de Dikili'de

CHP’de delege seçimleri sürerken, belediye başkanlarının seçimlere müdahalesi tartışma konusu olmaya devam ediyor.  Güzelbahçe’de yaşanan tuvalet vakasından sonra bir sürgün haberi de Dikili'den geldi. Zabıtada çalışan Deniz Öztürk, Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un desteklediği listeye destek vermediği için sürgün edildiğini iddia etti. Zabıtadan temizlik işlerine gönderildi

  • Ege Postası
  • 30.09.2017 - 11:48

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde “Taciz skandalı” ile gündem gelen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun bu kez de sürgün suçlamasına hedef oldu. 

Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan Deniz Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, delege seçimlerinde Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un desteklediği mavi listeye, karşı beyaz listeyi desteklediği için Temizlik İşleri’ne gönderildiğini ifade etti.

Belediye personeli Öztürk açıklamasında, Belediye Başkanı Tosun’u ‘Adalet Yürüyüşü’ üzerinden hedef aldı. Öztürk paylaşımında Zabıta Müdürlüğü’nden Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne gönderildiğine dair resmi evrakı da paylaştı.

'ŞÖFÖRÜ KARŞI LİSTEYİ DESTEKLEYENLERE SALDIRDI' İDDİASI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Başkan Tosun’un şoförünün kendi listelerine destek vermeyen bazı kişilerin üzerine yürüdüğü ve tehdit ettiği gelen iddialar arasında.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.