Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Black Mask nedi? En iyi Black Mask hangisi

Black Mask nedi? En iyi Black Mask hangisi

Günümüzde çeşitli doğal nedenlerden dolayı birçok insanda sıklıkla cilt bozulmaları görülmektedir.

  • Ege Postası
  • 02.01.2017 - 16:48

Bu nedenle birçok insan cilt bakımına daha da önem vermektedir. Özellikle yeni gelen nesilde cilt bozulmaları ve buna bağlı olarak cilt bakımı fazlasıyla görülmektedir. Bu konuda da cilt bakım ürünleri hayli dikkat çekmektedir. Geçtiğimiz yılın yani 2016’nın en çok kullanılan ürünlerinden biri de adlı cilt bakım ürünüdür. Söz konusu ürün içerdiği maddeler ve kullanıcılarına verdiği olumlu sonuçlar nedeniyle çok çabuk bir şekilde duyulmuştur. Kullanımı da aynı oranda yaygınlaşmıştır. Söz konusu kremin içeriğinde ise aqua,dimetcihone,glycerin,copolyol,tocopherol oil, parfum ve alcohol denat gibi maddeler bulunmaktadır. Bu maddeler cilt bakım uzmanları tarafından da cilt bakımı için önerilen ve tavsiye edilen maddelerdir. Söz konusu ürün sağlık bakanlığından onaylı ve tüm testleri başarıyla geçmiş bir üründür.

Black Gold Mask Fiyat Tablosu

Hanımlar tarafından en çok kullanılan ürünlerden biri olan , fiyatı nedeniyle de birçok hanımı hayretler içerisinde bırakmıştır diyebiliriz. Söz konusu ürün işlevi ve popülerliği nedeniyle oldukça adını duyurmuştur. Bu nedenle de söz konusu ürünün fiyatına dair beklentiler hayli yüksektir. Ancak bu ürün son derece uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Söz konusu ürünün 1 kutusu 30 gün kullanılmaktadır ve fiyatı 49 liradır. Buna ek olarak 8 lira kargo ücretiyle birlikte hanımların eline 57 lira gibi bir maliyetle gelmektedir. 2 kutu yani 60 günlük kullanım sağlayan bir ürün 79 lira gibi bir fiyatla satılmaktadır ve buna ek olarak yine 8 lira kargo ücreti bulunmaktadır. 3 kutu fiyatı ise 119 liradır ve herhangi bir kargo ücreti gerektirmemektedir.

Black Mask Kullanımı

Günümüzde en çok kullanılan cilt bakım maskelerinden biri olan siyah altın maske, kullanım konusunda da hanımlara kolaylık sağlamaktadır ve kullanımı oldukça basittir. Söz konusu ürün, kutusunda çıkarıldıktan sonra belirli ölçüde ister parmak ucuyla ister de fırça ile birlikte yüze temas ettirilmektedir. Ancak söz konusu ürünün yüze ince bir maske olarak uygulanması ve kullanımda aşırıya kaçılmaması önerilmektedir. Öte yandan bu ürünün içeriğinde yer alan maddelere bakarak, alerjik etkilerinin olup olmadığı mutlaka kontrol edilmektedir. Tüm bunların yanı sıra 15 ila 20 dakika arasında yüzde bekletildikten sonra söz konusu ürün mutlaka temizlenmelidir. nı okuyarak bu maske ie yarar mı öğrenebilirsiniz.

Black Gold Mask Satış ve Teslimat Bilgisi

Söz konusu ürünü herhangi bir kozmetik mağazasında bulamayacağınızı söyleyebiliriz. Bu nedenle bu ürün sadece internet üzerinde satılmaktadır. Bu ürünün genel olarak kendi sitesinden alınması önerilmektedir. Ancak bunun dışında ise mutlaka güvenilir sitelerden alınması önerilmektedir. Söz konusu ürünü satın al butonuna tıklayarak gerekli bilgileri girdikten sonra rahatlıkla satın alabilirsiniz. Siyah altın maske 72 saat içerisinde elinizde olacaktır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.