Dolar 32,5263
%-0.06
Euro 34,7959
%-0.2
Altın 2.432,990
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bodrum Tanıtım TIR'ı İzmir'de

Bodrum Tanıtım TIR'ı İzmir'de

Muğla'nın Bodrum ilçesinden turizme katkı sağlamak ve tanıtımı arttırmak amacıyla yola çıkan Bodrum Tanıtım TIR'ı, İzmir'deki Gündoğdu Meydanı'nda İzmirli vatandaşlarla buluştu.

  • Ege Postası
  • 23.03.2017 - 13:18

Bodrum tanıtım çalışmalarına İzmir'de devam eden Bodrum Tanıtım TIR'ı Gündoğdu Meydanı'nda İzmirli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar TIR'a gelerek yaz sezonu öncesinde Bodrum hakkında bilgi aldı. Bodrum panosunun önünde hatıra fotoğrafı çektirenler, TIR'ın içindeki Bodrum fotoğrafları sergisini de gezdi. Bodrum'un 3 boyutlu görüntülerini izleyenler ise ilçeye bir kez daha hayran kaldıklarını belirtti. Bodrum Tanıtım TIR'ına ziyarette bulunanlara Bodrum mandalina lokumu, gazozu ve kolonyası ikram edildi. Ayrıca ilçeyi tanıtan broşürler ve kitapçıklar da verildi.

Bodrum Tanıtım TIR'ı Koordinatörü Fikret Hıdır, İzmir'de vatandaşların Bodrum Tanıtım TIR'ını ilgiyle karşıladıklarını belirterek, "Bodrum Tanıtım TIRımız İzmir ziyaretimizde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Daha ilk gününde bile çok güzel hatıralar bırakan İzmirli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.