Dolar 32,5374
%0.16
Euro 34,9490
%-0.07
Altın 2.457,450
%0.87
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Böke'den 'ABD Büyükelçisi ile görüştü' iddialarına yalanlama

Böke'den 'ABD Büyükelçisi ile görüştü' iddialarına yalanlama

CHP'de parti sözcülüğü ve genel başkan yardımcılığından istifa ederek tartışmaların odağına yerleşen İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, kendisi hakkında çıkan iddiaları yalanladı. CHP'de tartışmaların odağındaki İzmir Milletvekili Böke

  • Ege Postası
  • 08.05.2017 - 11:03

CHP PM Üyesi Selin Sayek Böke, havuz medyasında çıkan 'ABD Büyükelçisi ile görüştükten sonra istifa etti' iddisını yalanladı.

Böke'nin kişisel twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

1)Havuz medyasının gayrimeşru referandumun meşrulaştırılmasına milyonlardan gelen itirazın siyasete taşınmasından rahatsız olduğu görülüyor.

2)Bugün bir kez daha çamurla siyaseti kirleten bir yalan ortaya atıldı. ABD Büyükelçisi ile görüşerek istifa ettiğim iddia edildi.

3) Söz konusu 'haber' açık bir yalan, havuz medyasının demokrasi mücadelesini boğmaya çalışan alışılmış çamurlarından biridir.

4)Benim yönetimden ayrılışım;siyasi ilke ve itiraz ışığında aldığım bir karardır. Mesele izlenen siyasete dair bir görüş ayrılığı meselesidir.

5) Gayrimeşru olanı meşrulaştırmayı redde,demokrasi için, rahatsız olanlara rağmen, partimde milyonlarla birlikte mücadeleye devam.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.