Dolar 32,5980
%0.38
Euro 34,8685
%0.39
Altın 2.494,900
%0.42
Bist-100 9.597,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Beckerspor’dan Başkan Atila’ya teşekkür

Bornova Beckerspor’dan Başkan Atila’ya teşekkür

Maçlarını Bornova Belediyesi’nin İzmir’e kazandırdığı Atatürk Spor Kompleksi’nde oynayan ve sezon sonu Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselmeyi başaran Bornova Beckerspor'un oyuncu ve teknik kadrosu ile yöneticileri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 02.06.2017 - 10:09
Bu sezon maçlarını Bornova Belediyesi Atatürk Spor Komplesi’nde oynayan Bornova Beckerspor, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükseldi. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde normal sezonu lider olarak tamamlayan Bornova Beckerspor, play-off son maçında OGM Orman Gençlik’i deplasmanda 51-50 yendi. Bu sonucun ardından 6 takımın mücadele ettiği play-off grubunu ilk iki sırada tamamlayan OGM Orman Gençlik ve Bornova Beckerspor, kadınlar basketbolunun en üst ligi olan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Bornova Beckerspor’un oyuncuları ve yöneticileri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret ederek bir üst lige çıkmanın sevincini paylaştı. Başkan Atila, sporcuları, antrenörleri ve yöneticileri tebrik etti.

Bornova Beckerspor’un kadınlar basketbolunun en üst liginde de başarılı olacağına inancının tam olduğunu söylyen Başkan Atila, “Söylemesi kolay, yapması zor bir işi başardınız. Büyük bir emek var ortada. Bu noktaya hakederek geldiniz. Göztepe de playoff’a gidiyor. İnşallah şansı sizin gibi olur. Biz de hem spor salonumuzda hem de stadımızda ev sahipliği yaptığımız iki takımın şampiyon olmasının gururunu yaşarız” dedi. Bornova’da son 1.5 yılda sporda hem yatırım hem de başarı anlamında önemli gelişmeler kaydettiklerini söyleyen Başkan Atila, “Bu da sadece Bornova için değil, İzmir için çok önemli. Bu konuda en büyük katkılardan birini Bornova Beckerspor sağladı. Kente büyük bir moral verdiniz. Bu başarınız, önümüzdeki süreçte hem kentin ekonomisine katkı sağlayacak. Sportif anlamda önemli sonuçlar almaya
da devam edeceğinize inanıyorum” dedi.

Bornova Beckerspor Başkanı Volkan Kebir de Bornova Belediyesi’nin desteği ve katkılarıyla elde ettikleri başarıyla büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Çok zor bir lig oldu. Bornova’yı çok benimsedik ve inandık. Son maçımızda taraftarımız salonu Bornova diye inletti. İzmir’in çok fazla süper lig takımı yok. Kentin de bize sahip çıkması gerekiyor. İzmirlilerin kulübümüzün etrafında kenetlenmesini ümit ediyoruz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.