Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi'nden bir ilk daha

Bornova Belediyesi'nden bir ilk daha

Dost Market gibi Türkiye'ye örnek projeyi hayata geçiren Bornova Belediyesi bir ilki daha gerçekleştiriyor. Ünlü oyuncu Mert Fırat tarafından hayata geçirilen ve online bir imc çalışması olan “İhtiyaç Haritası” adlı Sosyal Sorumluluk Projesi, ,Bornova Belediyesi ile işbirliğine başlıyor. Bornova Belediyesi'nden bir ilk daha

  • Ege Postası
  • 15.09.2017 - 09:48

Ünlü oyuncu Mert Fırat tarafından hayata geçirilen ve online bir imc çalışması olan “İhtiyaç Haritası” adlı Sosyal Sorumluluk Projesi, ,Bornova Belediyesi ile işbirliğine başlıyor. İlk kez bir belediye ile ortak olacak  çalışma kapsamında yapılacakların belirlenmesi için İzmir’e gelen Mert Fırat, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Bornova Belediyesi’nde  İhtiyaç Haritası Masası açılma kararı alındı.

Dost Market Projesi ile  ihtiyaç sahibi ailerin her ay ihtiyaçlarını  karşılanan Bornova Belediyesi yeni bir çalışmaya daha başlıyor. Hayata geçirdiği birçok sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye’ye örnek olan Bornova Belediyesi yeni bir birliktelik için anlaşma yaptı. Online imc çalışması olan sosyal sorumluluk platformu “İhtiyaç Haritası”, ilk kez bir belediyede masa açacak. Bu önemli platformun  kurucularından  olan ünlü oyuncu Mert Fırat İzmir’e gelerek Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile buluştu.

Yardıma ihtiyacı olan insanların isteklerini online imc sitesine yazdırabilmeleri ve internet ulaşımı ya da kullanımı olmayanlara da seslerini duyurmalarına olanak vermek amaçlı başlatılan işbirliği ile belediyeler arasında da bir ilk gerçekleştirildi. Bornova Belediyesi’nde ‘İhtiyaç Haritası Masası” açılma kararı alındı. Belediyede kurulacak olan bu masada bir görevli bulunarak, ihtiyaç sahiplerinden gelecek tüm taleplerin sisteme girişi için yardım edecek.

Bornova Belediyesi olarak bir çok sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdiklerini hatırlatan Başkan Olgun Atila, “Bu önemli projenin bir parçası olarak daha çok insana ulaşabileceğimize inanıyoruz. Buna öncülük ederek diğer diğer tüm belediyelere de örnek olmak isteriz”dedi. 

İHTİYAÇ HARİTASI NEDİR'www.İhtiyacharitasi.org’de de anlatıldığı gibi ; İhtiyacharitasi.org farklı konulardaki ihtiyaçların ihtiyaç sahipleri ile ihtiyacı karşılamak isteyen kişiler ve kurumların buluştuğu online bir platformdur. İhtiyaçların karşılanmasının yanı sıra farklı konularda destek sahibi kurumların ve kişilerin de kullanabildiği bu platform Türkiye’nin her yerinden kullanılabilmektedir. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.