Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da eğlenceli aktivitelere engel yok

Bornova’da eğlenceli aktivitelere engel yok

Bornova Belediyesi Engelliler Merkezi’nden hizmet alan çocuklar farklı bir etkinlikte eğlenceli bir gün yaşadı. 2. Sanayi Sitesi’nde arabalarla ilgili bilgiler alan çocuklar bakım çalışmalarına da katıldı. Bornova’nın büyük bir aile olduğunu hatırlatan Başkan Olgun Atila, “Ailemizin engelli bireyleri için bir çok proje hayata geçirdik. +1 Down Kafe ve Engelsiz Kafe gibi projelerimiz örnek oldu. Engelliler Merkezimizde de düzenlediğimiz aktivitelerle onların sosyal hayatın içinde daha çok yer alması için çalışıyoruz” dedi.  Başkan Atila: Bornova büyük bir aile

  • Ege Postası
  • 30.09.2017 - 10:32

Bornova Belediyesi Engelliler Merkezi’nden hizmet alan çocuklar düzenlenen değişik aktivitelerle eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyor. Son olarak ilçe sınırları içinde bulunan İkinci Sanayi Sitesi’ne konuk olan çocuklar arabalara bakım yaparak eğlenceli bir gün yaşadı. 

Çocukların en çok ilgisini çeken ise antika arabalar oldu. Motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen aktiviteye katılanlar arabaları yıkayarak, cila ve temizliğine yardım etti. Arabalar hakkında da bilgi alan çocuklar, bol bol fotoğraf çekildi. 

Eğlenceli görüntülere sahne olan etkinlik sonunda çocuklar ellerine aldıkları Türk Bayraklarıyla İzmir Marşı’nı söyleyerek arabalara veda etti. 

Bornova’nın büyük bir aile olduğunu hatırlatan Başkan Olgun Atila, “Ailemizin engelli bireyleri için bir çok proje hayata geçirdik. +1 Down Kafe ve Engelsiz Kafe gibi projelerimiz örnek oldu.   Engelliler Merkezimizde de düzenlediğimiz aktivitelerle onların sosyal hayatın içinde daha çok yer alması için çalışıyoruz” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.