Dolar 32,4982
%-0.13
Euro 34,9425
%0.33
Altın 2.431,010
%0.32
Bist-100 9.809,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da esnafla ortak akıl buluşması

Bornova’da esnafla ortak akıl buluşması

Tüm proje ve hizmetleri “ortak akıl” ilkesiyle belirleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kentin dinamikleriyle buluşmaya devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 26.05.2017 - 11:50

Son olarak ilçedeki esnafla biraraya gelen Başkan Atila, yapılan hizmet ve projeleri anlatıp görüş ve önerileri dinledi. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki toplantıya Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Aykut Yenice de katıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ortak akıl buluşmaları kapsamında Bornovalı esnafla biraraya geldi. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki toplantıya Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Aykut Yenice de katıldı. Toplantıda Bornova’da işyeri bulunan vatandaşlar dilek ve önerilerini dile getirme imkanı buldu.

Bornova Belediyesi’nin yaptığı hizmet, proje ve çalışmaları anlatan Başkan Olgun Atila, göreve geldiği ilk günden itibaren “ortak akıl” ilkesiyle hareket ettiklerini anlattı. Bornova’yı Bornova’da yaşayanlarla birlikte yönettiklerini vurgulayan Atila, “Biz bu toplantıları pek çok kesimle yapıyoruz. Esnafımızla biraraya gelmekten de büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü kentimizi ortak akılla yönetiyoruz” dedi. Bornova’da 9 bin tane sokak olduğunu belirten Başkan Atila, “Çok önemli bir metropol. 57 ilden daha büyük bir ilçeyiz. Günlük nüfusumuz 1.5 milyonu buluyor. Kentimizin ekonomisinin kalkınması bizim en önemli önceliğimiz” diye konuştu. Başkan Atila, Bornova’ya kazandırılan yatırım ve hizmetlerle kent ekonomisinin kalkınmasını hedeflediklerini, bu kalkınmadan esnafın da payını aldığını belirtti.

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Aykut Yenice, “Başkanımız başta olmak üzere, başkan yardımcılarımız ve bürokratlarımız esnafımızın sorun, dilek ve önerilerini dinlemek için bizimle buluştular. Bu toplantının düzenlenmesi nedeniyle Başkanımız Olgun Atila’ya teşekkür ediyorum” dedi. Çok önemli bir mesleğin temsilcileri olduklarını söyleyen Yenice, esnafın bulunduğu kentin istihdamına ve ekonomisine önemli katkılar sağladığını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.