Dolar 32,5929
%0.25
Euro 34,7927
%0.37
Altın 2.414,690
%-0.75
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da 'Hemşehri' buluşması

Bornova'da 'Hemşehri' buluşması

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki hemşehri dernekleri temsilcileriyle bir araya geldi. Şahin Tepesi Restaurant’ta düzenlenen organizasyonda buluşan dernek yöneticileri, Başkan Atila’ya görüş, öneri ve isteklerini anlatarak, belediyenin kendilerine verdiği desteğe teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 30.12.2016 - 10:13

“Ortak Akıl” ilkesi ile hareket eden Bornova Belediyesi’nin, ilçedeki sivil toplum örgütlerinin güçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla kurduğu  Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü, Bornova’da bulunan Hemşehri Derneklerini biraraya getirdi. Organizasyonda Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile buluşan 63 derneğin temsilcisi öneri ve isteklerini dile getirdi.

Belediye çalışmalarının anlattığı toplantıda Başkan Atila, dernek temsilcilerinin sorularını da cevapladı. Bornova Belediyesi Dernekler Koordinatörü Şahin Doğan derneklerle ilgili istatistiki bilgileri paylaşarak koordinatörlüğün misyon, vizyon ve görevlerini anlattı. Toplantıya katılan dernek temsilcilerine teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, göreve geldikleri günden bu yana ‘Ortak Akıl’ ilkesi ile çalıştıklarını belirterek herkesin düşüncesine önem verdiklerini söyledi.  

“Esnafımızla, spor kulüplerimizle, farklı kurum ve kuruluşlarla biraraya gelerek onların düşünceleriyle önerilerini dinliyoruz” diyen Başkan Atila şöyle konuştu: “Bu bizim gelişmemizi sağlıyor. Ayrıca anket çalışmalarımız da proje ve hizmetlerimizi oluşturmamızda bize katkı sağlıyor. Biz sınırlı bütçelerle maksimum hizmet vermeye çalışıyoruz. Hiç bir şekilde dil, din, ırk ayrımı yapmadan çalışıyoruz. Herkese eşit hizmet götürmeyi kendimize ilke edindik. Gerçek ihtiyaç sahibi Bornovalılar için açtığımız Dost Market ve yine ihtiyaçlı gençlerin eğitimi için kurduğumuz ücretsiz kurs mekezimiz Belgem bunlardan bazıları.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.