Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da hobi kurslarına yoğun ilgi

Bornova'da hobi kurslarına yoğun ilgi

Bornova Belediyesi’nin Haziran ayında başlayan Yaz Dönemi Hobi ve Beceri Edindirme Kursları yoğun katılımla devam ediyor. 2562 kursiyerin 19 farklı dalda eğitim gördüğü kurslar altı merkezde veriliyor. 7'den 70'e herkes akın etti

  • Ege Postası
  • 16.07.2017 - 11:23

Bornova Belediyesi’nin vatandaşların yaz aylarını hem keyifli hem de verimli şekilde değerlendirmesi amacıyla açtığı Hobi ve Beceri Edindirme Kursları yoğun ilgi görüyor. Haziran ayında başlayan kurslardan başta tatildeki çocuklar ve gençler olmak üzere kadın-erkek, genç-yaşlı 2 bin 562 Bornovalı yararlanıyor.

Kursiyerler, seramik, piyano, resim, santranç, Türk Sanat Müziği, takı tasarım, çocuk korosu, keman, bağlama, halk oyunları, gitar, latin dansları, zumba, bale, el sanatları, klarnet, yan flüt, kanun ve fotoğrafçılık olmak üzere 19 branşta açılan kurslardan ücretsiz olarak yararlanıyor. Kurs dönemi sonunda kursiyerler becerilerini ve yapmış oldukları eserleri sergileme fırsatı da buluyor.

Hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgi alanlarına göre çeşitli kurslar açtıklarını belirtenBornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tuttuklarını belirtti. 7'den 70'e tüm Bornovalıların bu kurslardan mutlaka yararlanmasını isteyen Başkan Atila, “En önemli yatırım insana yapılandır. Bornova Belediyesi olarak her zaman bu anlayışla çalışıyor, hizmetler ve projeler üretiyoruz” diye konuştu.

11 Eylül’de sona erecek Yaz Dönemi Kursları Engelliler Merkezi, Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi,  Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi, Cumhuriyet Evi  olmak üzere altı merkezde hizmet veriyor.Yaz dönemi kurslarının ardından Eylül başında Kış Dönemi Hobi ve Beceri Edindirme Kursları için kayıtlar başlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.