Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7907
%0.17
Altın 2.497,670
%0.53
Bist-100 9.444,00
%-0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da karla mücadele aralıksız sürüyor

Bornova’da karla mücadele aralıksız sürüyor

Yoğun kar yağışı Bornova’da hayatı olumsuz etkiledi. Pek çok mahallede yollar kapanırken Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler greyder, kepçe ve tuzlama ekipleriyle yolları açık tutmak için aralıksız çalıştı.

  • Ege Postası
  • 10.01.2017 - 15:59

Bornova’daki kar yağışı başta yüksek kesimlerdeki mahalleler olmak üzere ilçenin tümünü beyaz örtüyle kapladı. Vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmesini önlemek için ekipler aralıksız çalıştı. Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atatürk, İnönü, Evka-4, İzyuva, Evka-3, Erzene, Çamkule, Kavaklıdere, Yeşilçam, Karaçam, Kayadibi, Çamiçi, Beşyol, Çiçekli, Yaka, Sarnıç ve Kurudere mahallelerinde 6 kepçe, 6 tuzlama ekibi ve bir greyderle yolları açık tutmak için çalıştı. Kar küreme ve tuzlama çalışmaları gün boyunca devam ederken, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila çalışmaların gece de aralıksız devam edeceğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ile birlikte yol açma ve tuzlama çalışmalarına katılan Başkan Olgun Atila, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için mücadele ettiklerini belirterek, “Ekiplerimiz zorlu hava koşullarında aralıksız çalışıyor. Kar küreme ve tuzlama yaparak yollarımızı açıyoruz. Ekiplerimiz gece de görevlerinin başında olacak.

Vatandaşlarımız mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalı. Dışarı çıkmak zorunda olanlar mümkün olduğunca toplu ulaşım araçlarını kullansın. Kendi araçlarıyla yola çıkanlar da kar lastiği ve zincir gibi donanımları sağlasın” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.